標題: [自拍] 新+ FRD+我 . . . [打印本頁]

作者: 琦琪    時間: 2007-7-28 04:35 PM     標題: 新+ FRD+我 . . .

本帖最後由 琦琪 於 2013-3-23 01:52 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb7 O" P, |. J: S- ~7 [$ w+ X8 ?& J  F

/ c4 r+ h7 z' y2 C4 I# `2 ^5.39.217.76SOFTBANK 709 SC"好唔好用` - 3 -
9 ?- r7 ]: u$ a4 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。加 + tvb now,tvbnow,bttvb, A3 J0 t) b6 c
新既返工衫... 令我變得更細路女...
) s1 F2 E( C! ]8 `, B7 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 l, z# ~3 `* W! |1 ]# A
作者: LloOLlzZzZ    時間: 2007-7-28 04:41 PM

NOt bad...!!!5.39.217.76, P2 {7 u( ]& Q9 q$ d8 S
pretty....+ a bit cute...XD
# c8 U: Y/ o8 E( S* X5 xsupport...!!!!!
作者: 琦琪    時間: 2007-7-28 04:47 PM

thankthanks!**
作者: 海盜王    時間: 2007-7-28 04:49 PM

幾多歲呀妹妹, tvb now,tvbnow,bttvb, @/ E8 |  K4 |. y. r
咁細個就出嚟做野...
作者: 琦琪    時間: 2007-7-28 04:52 PM

我似幾歲呢...?*
作者: 海盜王    時間: 2007-7-28 04:53 PM

原帖由 琦琪 於 2007-7-28 04:52 PM 發表。 ) M% [; V2 ]$ o, K
我似幾歲呢...?*
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: f+ i, r! _! b/ m
# l" v- G2 r, Y/ G

1 P4 ?1 b! w, j( [! ~# P. LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。頂盡15
作者: janleung    時間: 2007-7-28 04:55 PM

我估22:014:
作者: 琦琪    時間: 2007-7-28 05:39 PM

why .. 22 o_O! F, a. B8 N* }& J
我1  6 。。
7 C9 m- `& Y( @  G% U" q我似 15 嗎..?
8 a% K* O" K- B: _' i  S% g+ K' o2 H  Ztvb now,tvbnow,bttvb可能係因為我件衫既問題... =o =
作者: isayoyo    時間: 2007-7-28 08:25 PM

幾cute啊。。
; |- m* {. o. j- @$ l鈡意第一張多D.
作者: BiBe    時間: 2007-7-28 08:37 PM

nice thanks 4 sharing
作者: ed_teck    時間: 2007-7-28 10:40 PM

:014: 我都覺得第一張好d..
" j1 [6 K9 t  F) o5.39.217.76可能是你的髮型, 衣著的關係, 覺得你比實際年齡年輕.. ^^
作者: LloOLlzZzZ    時間: 2007-7-28 10:42 PM

You have play msn..???
9 g: c/ R$ D! S& O9 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。can u gv me...?
作者: 小☆天使    時間: 2007-7-28 11:15 PM

wOw you are so pretty and cute...~
作者: lcw1234    時間: 2007-7-29 01:44 AM

all pic also good mah..........5.39.217.76( G4 u4 ^& N& N- G- E5 f' Q
beuty....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 H  D! G: |1 _' r- x
support
作者: shineboy09    時間: 2007-7-29 03:58 AM     標題: 回復第 11 帖由 ed_teck 所發的帖子

啊爺~睇靚女做咩唔越我公仔箱論壇  X0 y0 t  J8 @
fee fee~~~
9 J- _7 @: {+ T3 B" S2 D我又黎支持我地呢个靚靚公主
  {' f( h3 G. u5 h$ H' nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾時得閑過黎我呢邊玩啊5.39.217.766 Y2 T+ a' l' g+ d# s
等我做你个導遊啦:014:
作者: 琦琪    時間: 2007-7-29 05:06 AM

好啊....... * new yorkkk 呀嘛..係唔係啊???""
作者: shineboy09    時間: 2007-7-29 06:34 AM     標題: 回復第 17 帖由 琦琪 所發的帖子

係啊,你幾時得閑過黎探我啊,又或者08年北京見
作者: 我就是神    時間: 2007-7-29 11:49 AM

你很可愛~~~很美也!:014: :014:
作者: ed_teck    時間: 2007-7-29 12:38 PM

原帖由 shineboy09 於 2007-7-29 03:58 AM 發表。 # z! T, c* [5 k6 O" e
啊爺~睇靚女做咩唔越我# H: `- M- U# J$ I1 j% n
fee fee~~~
" ]9 J* r" m% {. K1 ]0 Q6 W0 N' H4 ltvb now,tvbnow,bttvb我又黎支持我地呢个靚靚公主
/ w) R5 P! o' |3 F4 I5.39.217.76幾時得閑過黎我呢邊玩啊
" R  S7 Q: ^3 r6 g) I# j" A公仔箱論壇等我做你个導遊啦:014:
5.39.217.76( H- [' D6 J. V0 ?  z2 \
唔洗約你喇.. 你對靓女的觸感咁勁, 一有靓女自然會彈出來.
作者: okmcc    時間: 2007-7-29 01:14 PM

幾好喔,好中意妳
作者: vamp    時間: 2007-7-29 01:27 PM

( s9 _8 W8 b7 a( X+ a5.39.217.76好帖
  l# a$ q( n4 C+ k5 Q, z' ctvb now,tvbnow,bttvb很好帖3 r( s, x3 i" [' y1 e6 H
確實好帖
& B0 i  y6 g& g: i$ \) M% ]; A公仔箱論壇少見的好帖5.39.217.76- T  f0 O* Q" M7 @5 H
真 *** 好帖
, v/ ]: `8 B0 stvb now,tvbnow,bttvb難得一見的好帖
, n9 i. d! D$ e8 l' `! T7 Ytvb now,tvbnow,bttvb千年等一回的好帖2 l( Q4 |' e- L" [( x2 n* t
好得不能再好的好帖9 z$ L1 |- B6 `
驚天地且泣鬼神的好帖
" |, Q" i* q$ h( p  U4 V( W公仔箱論壇讓人閱讀得的佩服的好帖tvb now,tvbnow,bttvb5 @0 S$ x- m; Z  v3 W1 ]7 U. V/ [
讓人佩服得五體投地的好帖tvb now,tvbnow,bttvb+ i5 x9 l( [. Y$ i4 }8 s$ Q& i& `
讓人奔走相告曰須閱讀的好帖
8 B3 L. Q1 N! utvb now,tvbnow,bttvb讓斑竹看後決定加精固頂的好帖* y* B" C2 T0 E- M- g/ l% C+ t
讓人看後在各論壇紛紛轉貼的好帖tvb now,tvbnow,bttvb& u$ h; v% q: |3 u. U5 |: n" i
讓人看後連成人網站都沒興趣的好帖
2 D* c" C7 u5 L  R/ J5.39.217.76讓人看完後就要往上頂往死裡頂的好帖公仔箱論壇0 X1 J6 D+ p+ S- C- M% c4 K, c
讓人不間斷地在各種場合重複引用的好帖" P1 W- ?! W2 c4 g1 y0 m5 E  D
讓人一見面就問你看過某某好帖沒有的好帖
/ F5 }+ n0 s6 Q% ~. R5.39.217.76讓人半夜上廁所都要打開電腦再看一遍的好帖TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, W% @5 d& l' w+ S0 F3 B+ u
讓個讀過後都下載在硬盤裡詳細研究欣賞的好帖公仔箱論壇2 V# {, U4 p9 ?1 v2 `! A% m7 F
讓人走路吃飯睡覺什麼事連做夢都夢到它的好帖, l3 y3 E4 Y3 ~7 I: z
讓人翻譯成36種不同外語流傳國內外世界各地的好帖: U/ G5 Z5 [6 ^  V
讓人紛紛唱道過年過節不送禮要送就送某某帖子的好帖TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" r  i, m- ?! C( m- r# W
讓國家領導人命令將該帖刻在純金版上當國禮送人的好帖tvb now,tvbnow,bttvb2 h5 G+ _; ^+ C$ x% T) G8 Y( V; t
讓網絡上紛紛冒出該帖的真人版卡通版搞笑版成人版的好帖
) K7 r( L, y9 h+ Z( \: g5.39.217.76讓人在公共廁所裡不再亂塗亂化而是紛紛對它引經據典的好帖
! @; T8 T( S8 E" fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。讓某位想成名的少女向媒體說她與該帖作者發生過性關係的好帖& f: A) |% ^8 B9 O% {
讓人根據它寫成小說又被不同導演拍成48個不同版本的電影的好帖公仔箱論壇& D5 J2 X3 ~: A" {  Z
讓某名導演跟據此帖改拍的電影在奧斯卡上一連拿了11個獎項的好帖5.39.217.762 Z8 o1 C6 r0 L
讓人大代表們看完後聯名要求根據該帖的內容對憲法做適當修改的好帖  E3 Y8 Y& h& M. C
讓人為了誰是它的原始作者紛紛地鬧上法院打官司要爭得它的版權的好帖TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" @. [' f$ i2 r! l; z% j$ ~& e  d
讓各大學府紛紛邀請該帖作者去就如何發表優秀網絡文學為題目演講的好帖
6 b0 f, Z' _+ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。讓人為了該帖而成立了各種學會來研究並為不同的理解爭得眼紅脖子粗的好帖
6 G5 S4 }2 o# Q1 R5 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。讓美國警察於今後逮捕人說你有權保持沉默還有權閱讀某某帖子要不要啊的好帖3 O; M9 r& a5 u! t/ t% k1 W
讓本拉登躲在山洞裡還命令他手下冒著被美軍發現的危險去上網下載來閱讀的好帖
9 I8 y4 D! u6 c2 n9 q讓薩達姆被捕時被發現他隨身攜帶的除了一把手槍之外還有的就是它的複印件的好帖TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. l6 I- S# `9 \; f& W
讓比爾蓋茨在懂事會上發給與會者人手一份該帖命令仔細閱讀後才討論其他事宜的好帖
0 e9 n7 g; i0 s6 g! o5.39.217.76讓諾貝兒獎理事會破天荒地因該帖的出現而開會討論一直決定今後設立最佳帖子獎的好帖TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 A- N& g' R" W; A  D9 l, H+ Y2 G$ d. Y
讓聯合國安理會決定將它譯成宇宙語由中國神州六號升空後不斷播放看有沒有外星人的好帖
. ]& E) V; X, c. M0 k4 I3 y" A5 M7 I公仔箱論壇讓人看完後ie鎖死連瑞星諾頓都沒法修復只好格式化硬盤重裝啟動後主頁顯示的還是它的好帖公仔箱論壇. q% a1 B) @' [; W- h3 I5 q
真是好帖子啊
作者: jacky760425    時間: 2007-7-29 02:00 PM

乖!听话啦!好Q..............我頂
作者: wahdee    時間: 2007-7-29 02:30 PM

你笑应该仲好睇D
% x( ^+ o) x. W' e" b! {! z5.39.217.76:014: 5.39.217.762 K; {! l0 F' b# f/ a
下次记得笑
作者: 琦琪    時間: 2007-7-29 03:42 PM

=]]] wah deee*  我ALWAYS* 笑的呢... * 仔仔.... * 08 年北京好o窩... wahaha,,5.39.217.76! n2 \2 _) s8 Z3 }; a8 S. y
ehh.. jackyy..  THANKS  na*   vamp 既POST最。。得e `` TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 _4 o( ~1 P( Y. ~& v
我就是神 - tvb now,tvbnow,bttvb; w6 l2 B8 m+ ^
THANKS哪`
! F  ^5 N. Y7 V* \5.39.217.76okmcc -
* h. q; B9 s4 b( }/ e8 w5.39.217.76thanksthanks `=]] ^^
作者: shineboy09    時間: 2007-7-29 03:48 PM

原帖由 ed_teck 於 2007-7-28 11:38 PM 發表。
& c0 k- F# w& h+ \& C" I6 q5 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb1 k; [# N$ N( w+ \9 s& U7 N6 i
唔洗約你喇.. 你對靓女的觸感咁勁, 一有靓女自然會彈出來.
) N+ |, }) U% F: X* ~: v; P- R6 m5.39.217.76
6 b- X5 v  i# I- R$ u 我邊有,我覺得有人呼喚我,我先過黎睇睇
( o1 B4 V& p9 X" A. q0 {* ]7 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一過黎你已經係道啦,有甘“正”既野又唔單聲tvb now,tvbnow,bttvb% Y, ^# F- C' W! G! D) t; J
下次唔好啦,如果唔係我地唔幫你穩啊嫲啦
作者: shineboy09    時間: 2007-7-29 03:50 PM     標題: 回復第 25 帖由 琦琪 所發的帖子

有冇興趣,如果係有我唔介意多个靚女陪我
$ m' u! `; i# o2 v  p8 B公仔箱論壇你要你媽媽應承先得
* _4 n2 d) i2 Y9 L( ]2 ?* }  P4 u7 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係既話,區告我拐帶未成年少女我到時就大窩
作者: ed_teck    時間: 2007-7-29 04:07 PM

原帖由 shineboy09 於 2007-7-29 03:48 PM 發表。 公仔箱論壇+ c# O1 W3 {1 {9 H4 b$ T' \. }
9 P- t% f7 k/ A) z

K+ I% v4 x  t  h 我邊有,我覺得有人呼喚我,我先過黎睇睇
- \1 U, V, }! b2 T  P5.39.217.76一過黎你已經係道啦,有甘“正”既野又唔單聲公仔箱論壇9 o. ]' n. C8 A5 q4 O
下次唔好啦,如果唔係我地唔幫你穩啊嫲啦
( y4 \0 q( K. u" n, B
就是驚你見到靓女就分心, 誤左大事(揾啊嫲)
作者: dororo    時間: 2007-7-29 04:10 PM

你來自邊度嫁 ?
作者: 琦琪    時間: 2007-7-29 04:40 PM

我比你估啊``` ;)
作者: dororo    時間: 2007-7-29 04:40 PM

做咩冇左之前果d 既:ono
作者: dororo    時間: 2007-7-29 04:41 PM

原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。
& T6 _' i2 ^" c  u我比你估啊``` ;)
, c8 J2 u5 m. j% v
睇你間房既房門 你應該吾係香港
作者: 琦琪    時間: 2007-7-29 04:42 PM     標題: 回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
0 t  a9 A  x, l* _( M, `5.39.217.76又唔見你同我TALKK*!! , L( P8 W$ M0 ~( g" e
心 淡 了............ * ~~
作者: 琦琪    時間: 2007-7-29 04:44 PM

o甘你覺得我本人呢..?8 V9 |9 Y$ J' g: Z6 L% M, E
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
/ d9 a# Q1 \% o; f* i公仔箱論壇,,我唔多鐘意keep相係到.......5.39.217.76# q- o; X3 q" W- V% g
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
作者: dororo    時間: 2007-7-29 04:47 PM

原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb% s  _: ^5 B8 o$ R2 R% p
o甘你覺得我本人呢..?
; ~3 S' |# M; G9 I7 @# k# f* dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...9 k$ s  P; x+ L6 Q5 e
,,我唔多鐘意keep相係到.......& V  J- ^0 d1 }( ~
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
) f; [2 Y3 c- z4 ttvb now,tvbnow,bttvb本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
作者: 琦琪    時間: 2007-7-29 04:49 PM

下.. VIP* 又點做嫁..?*
& f. R2 ]) c/ C7 @公仔箱論壇有大把人靚過我係到..
5 ]. ~$ s0 k$ S* }, R5.39.217.76一定唔會贏既.. = =
作者: dororo    時間: 2007-7-29 04:54 PM

原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  q( _) z' v' L) O
下.. VIP* 又點做嫁..?*
% E/ l& E3 c( f* TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大把人靚過我係到... v+ A3 X) g, ]5 N6 b
一定唔會贏既.. = =
5.39.217.76. x5 @; U2 q& Z9 W( L
哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
. L+ `9 Q) Q7 X4 U# C) b5.39.217.76我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
3 e) Y1 c9 h5 V# b2 Z) Z點都有一票喇,你係咪係外國嫁
! S# R  [5 K( S( O, |tvb now,tvbnow,bttvb
, [2 n) G4 Q& V, {; B, q5.39.217.76[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
作者: 小☆天使    時間: 2007-7-29 08:07 PM

原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb6 l# y+ C7 J( W  O
我太樣衰啦...
3 n1 a1 t" R) z' L* x# z
D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
  I# K% g' U5 i6 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

作者: LloOLlzZzZ    時間: 2007-7-29 08:11 PM

换照片了啊..!!!!
- n5 d+ {; Q8 L: `" S. Xtvb now,tvbnow,bttvbpretty..>!!!:014:
作者: shineboy09    時間: 2007-7-30 01:25 AM

原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
' t9 f5 r; |1 I5.39.217.76有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[& W; l% V' W6 a. `" ~
又唔見你同我TALKK*!!
* J) L0 t5 i. c5 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。心 淡 了............ * ~~
5.39.217.76. f: \  c0 j2 Q- O. D
5.39.217.76! F, @( N0 J7 @  @- t
我邊有啊。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ~' q/ k+ n4 S2 o
我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦
+ o9 S7 G) ~# _7 _5 W, ~. g( P5 r5.39.217.76區係長輩嘛~~
7 F& Q6 o/ D; W3 Z7 p( ?5.39.217.76我當然係要卑返少少面區TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ]- s, u6 @! Y0 _
(唔好同區講啊)
# t7 u! d8 E$ M& w6 H6 a6 Y3 x好啦e+同你TALK啦6 C' O5 g% Q( D+ W
e~~ 你又換佐相啊?
, X1 M: Y) X$ l# w公仔箱論壇かゎぃぃ です~~ TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ]* r9 m& i, p& f# N$ C
幾時得閑出黎陪我行街姐
5 h' R% i' s: x% ^3 y6 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我等你啊
作者: wahdee    時間: 2007-7-30 04:22 AM

第二張笑得好靓
作者: jwxie518    時間: 2007-7-30 04:25 AM

琦琪, 我知你係邊個啦
' b, F2 @' T# ?8 _=_=我有你msn嫁
) b; B. ^# T9 e6 H. L, qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我兩三年之前用iloveuhermione@hotmail.com呢個msn嫁 公仔箱論壇) B4 s/ f( k9 c- P) f+ `$ a' w/ S

9 N3 }4 P# Q( C- Y我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
! V8 J* A1 ]5 R2 h9 C* ^: l+ _2 v公仔箱論壇# D1 {% ?# |+ @( l( x3 N
估唔到係度見到你=0=
) c/ R" Q0 j1 T: B/ [公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb/ Q# P. \% |' Z' x% T$ z* {# l) l
作者: shineboy09    時間: 2007-7-30 04:31 AM     標題: 回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
7 a- ^8 L! Q1 j% P6 X6 p: M; \2,3年前已經識得人??? tvb now,tvbnow,bttvb4 ?, L# z; I) {
我地得閑過去談下區
作者: jwxie518    時間: 2007-7-30 04:37 AM

原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。 公仔箱論壇3 |" r  b/ L4 l) R
原來你比我仲狼* V0 c. m8 q# J1 ]! o9 N, ^
2,3年前已經識得人???
& Q& Z% }6 J2 H0 T* t我地得閑過去談下區
! C) V% W3 _; I1 h4 ]- q
% o# f- S; g9 ^+ W( S
其實我同佢無乜傾計嫁-.-5.39.217.76* @! e! j2 e  f
我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=- W1 G5 J$ y, O6 N
N年前的事
作者: 阿Sam    時間: 2007-7-30 04:37 AM

长发靓女:014:
0 d" C  m) x, ~9 m   最仲意第2张@@~   好靓
作者: shineboy09    時間: 2007-7-30 04:39 AM     標題: 回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
* q4 K( p1 C5 a0 G3 {( W- T9 stvb now,tvbnow,bttvb定係區到過紐約???
作者: jwxie518    時間: 2007-7-30 04:40 AM

原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:39 AM 發表。
  o% n  k( S8 g& g7 x公仔箱論壇你之前去過CANADA??tvb now,tvbnow,bttvb7 \* T1 H" _: D6 x1 k/ R$ F, E
定係區到過紐約???
公仔箱論壇( j# k& a4 E. q1 _  y* F
tvb now,tvbnow,bttvb. d' T" j+ Q% {; ]: }4 F
no
7 ^( q8 c  X# q1 U4 s5.39.217.76我係ny既時候, 佢已經係國外TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' _6 ?. ~( p9 g; F6 E5 b" q
但我唔記得個陣佢係唔係CA, 好似係....
: O4 r- M+ A/ t. g1 s. ]9 v+ ]唔知啊, 個陣我得13, 14歲
+ o0 Z4 x2 |$ r( [3 b: MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我好記得佢個笑容and c-weet, 因為好少人用 -
3 R2 m2 q) N7 {: S- {1 N/ ?4 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。=_=!!其他野一律唔記得左
作者: shineboy09    時間: 2007-7-30 06:11 AM     標題: 回復第 46 帖由 jwxie518 所發的帖子

then how you met her???
8 I6 B; w- m0 ^tvbnow??? but it just have 1 yr history?? 5.39.217.769 V, `2 |, L$ _5 ~2 D) f
how? lol....
# |/ F; N5 T: `0 u. _9 A- ^( t, a" udon't hide something behind me ..... 5 O2 H4 ]- i4 T. }  L, r
i will figureout by myself
作者: jwxie518    時間: 2007-7-30 06:13 AM

原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 06:11 AM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb# |1 g& M3 k! a8 `. v
then how you met her???
/ A3 A& T7 V% V$ r; ?; a; k; }! P5.39.217.76tvbnow??? but it just have 1 yr history?? tvb now,tvbnow,bttvb. X: j$ {4 d2 j% v/ U
how? lol....
  a4 k8 d8 A$ {5.39.217.76don't hide something behind me .....
% k$ L7 F/ D: I; |( Y5 d/ C1 ?0 s# ?tvb now,tvbnow,bttvbi will figureout by myself
/ p) |0 c8 ^' E9 t
5.39.217.767 r' [& v/ H* y" L
點記得公仔箱論壇& X. v$ z8 N( Q
反正我地冇見過, 不過有佢msn, 傾過下咁公仔箱論壇4 X; O% e3 l. Y! X1 g
我以前個account成百幾人=_=5.39.217.76  ]9 `2 U4 d' W" Z  z, V
=0=個陣我好多網友, 點記得:ono
作者: shineboy09    時間: 2007-7-30 06:16 AM     標題: 回復第 48 帖由 jwxie518 所發的帖子

原来我地系同道中人
! T" h# c( O( R) l% {但系我同你唔同既系你成日呃D 妹妹仔4 ?2 q' G5 a% }6 H
我无
作者: cchinfatt    時間: 2007-7-30 09:42 AM

呢個 shineboy09 真係口花花!!
, K8 e- D( m+ W" ]tvb now,tvbnow,bttvb唔似我.. , T5 Q! w4 H! _5 P. O
几靓仲有 D 可爱啊!!
( j7 i$ J! [# F' m5.39.217.76加油啊!! 年轻就係本钱!!
作者: jwxie518    時間: 2007-7-30 10:30 AM

原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 06:16 AM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb/ g/ T7 s0 B6 ]- Q0 M
原来我地系同道中人
% d( u* z; j+ N3 E3 ~- wtvb now,tvbnow,bttvb但系我同你唔同既系你成日呃D 妹妹仔
* H2 {3 d6 F; `) CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我无
8 O' K, x7 G1 m- B! [7 g3 O' R公仔箱論壇" L; s9 O7 Y5 b. |% U7 j1 n4 v
tvb now,tvbnow,bttvb2 G4 d% ?% [5 G" W0 V! x6 G
走去第二度傾啦5.39.217.76% ^( {4 X# [3 M( O
=0=唔係佢地以為我地做壞榜樣
作者: shineboy09    時間: 2007-7-30 10:41 AM     標題: 回復第 51 帖由 jwxie518 所發的帖子

收到,我地返去VIP區玩。。。
作者: aliensmax    時間: 2007-7-30 11:48 AM

Good~AR~1
作者: 琦琪    時間: 2007-7-30 05:12 PM     標題: 回復第 44 帖由 阿Sam 所發的帖子

個張....笑的嗎......?* TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 D; |) B1 W0 k. q: Z
我的笑容好勉強呢..
作者: 琦琪    時間: 2007-7-30 05:15 PM     標題: 回復第 49 帖由 shineboy09 所發的帖子

死仔仔````````` =[又死去VIP*唔使理我啦...公仔箱論壇& y" U# r' b( _  p, ~0 K
就是你叫我﹐﹐加..話我無上MSN"公仔箱論壇7 G! F  h( s" M8 T# ]1 h+ H- M' D$ u
我先上哩到呢....................>=[
作者: 琦琪    時間: 2007-7-30 05:16 PM     標題: 回復第 50 帖由 cchinfatt 所發的帖子

THANKSS^^ ``
作者: 琦琪    時間: 2007-7-30 05:17 PM     標題: 回復第 46 帖由 jwxie518 所發的帖子

,,,咩笑容啊.....即是說...
; f- o; }* H7 r* j% M, Rtvb now,tvbnow,bttvb我個笑容係唔好的嗎.?
作者: 琦琪    時間: 2007-7-30 05:18 PM

c 仔。。。你好似細過我的....?" |% m4 x1 x+ W4 R. O1 V  j: F
對嗎....?!*
作者: jwxie518    時間: 2007-7-30 10:53 PM

原帖由 琦琪 於 2007-7-30 05:17 PM 發表。
+ V1 |+ T+ I5 v$ p/ @4 E8 ]5.39.217.76,,,咩笑容啊.....即是說...公仔箱論壇4 [/ Q( ^2 N  R2 Q
我個笑容係唔好的嗎.?
: i7 C- g( B9 _" j) T$ a
' H# R$ p5 D4 ~/ |' h* w
+ T6 x8 B* p" M2 E' ztvb now,tvbnow,bttvbNO, 不過我記得你姐嘛5.39.217.762 L2 s7 O8 t9 H+ k" R5 J8 D' K& |
基本上你以前d相都係咁笑嫁=0=5.39.217.76. U# o" {1 g5 f) e6 M
so我認得你囉~~
! I. }( A- t3 j8 [' k1 V6 z) q# l: H$ T) \: T9 v0 }  w
係啊, 我係細過你嫁
作者: yan_90    時間: 2007-7-30 11:01 PM

wow!!!
6 L0 ^2 i* s: O0 l3 j4 rBig eyes neh....
+ B  m& T+ i% T) j) GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Cute o~~~
作者: 大体    時間: 2007-7-30 11:11 PM

cute...cute
作者: ogary    時間: 2007-7-31 12:33 AM

靓女!!
作者: 發夢小孩    時間: 2007-7-31 01:03 AM

頭3張都好正!!!
! p0 r9 X* Z/ i+ r' hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最後果張........對眼果到....唔太好!
作者: 琦琪    時間: 2007-7-31 01:51 AM     標題: 回復第 60 帖由 yan_90 所發的帖子

^^"" 眼一d 都唔大..... ** ! i, g' g" D3 `0 s
% J' g+ @9 T: |
c 仔  5.39.217.764 k( e$ }- }9 c1 f; Q, \
RE::公仔箱論壇( d  O# j, p9 |+ j, r4 |' C% O
你記性真好..................................................
作者: 琦琪    時間: 2007-7-31 01:52 AM     標題: 回復第 63 帖由 發夢小孩 所發的帖子

我都覺.....*所以聽你話..take off 左 ` =]
作者: 琦琪    時間: 2007-7-31 01:53 AM     標題: 回復第 61 帖由 大体 所發的帖子

=3= 唔夠你 kawaiiii dEsss` x]]]tvb now,tvbnow,bttvb- ], Z9 x& h4 L# c. f* j6 A
- D0 D+ C2 O4 k+ G, P
ogary
& H2 R$ W) c  F$ V6 e# @RE:;公仔箱論壇  S$ o0 Z# Y7 K  M
thanksLA*!!
作者: jwxie518    時間: 2007-7-31 04:12 AM

呵=.=又係嫁...tvb now,tvbnow,bttvb' M3 b6 X4 {5 Z' ~3 @9 R6 Y1 W; d5 x7 }
tvb now,tvbnow,bttvb7 c# c% m/ |" I* S0 T. c
-0-記性好, 好彩唔似志田未來咁樣記性....
6 ^0 p+ E8 [' [# q公仔箱論壇-.-佢簡直係過目不忘
作者: YUYUME    時間: 2007-7-31 07:55 AM     標題: 回復第 59 帖由 jwxie518 所發的帖子

細過佢?
作者: jwxie518    時間: 2007-7-31 07:56 AM

原帖由 YUYUME 於 2007-7-31 07:55 AM 發表。
* Y; H9 G6 u- H" Z/ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 細過佢?
9 C) ?3 M( A3 s# z' O: K% x公仔箱論壇
  v$ x: F4 @/ m) ~8 j. wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哇- -你咁早起身?
) T3 u) U$ N% ?& L+ ]4 _tvb now,tvbnow,bttvb$ C  H& @1 {0 H  y, ]1 H2 I
緊係- -我今年先16歲咋
作者: YUYUME    時間: 2007-7-31 08:05 AM     標題: 回復第 69 帖由 jwxie518 所發的帖子

唔係呀
6 T" T# |8 A9 R* n  Y( r; x: Z+ Y) Ztvb now,tvbnow,bttvb
+ D; f6 g, O. W* h唔似BO
作者: YUYUME    時間: 2007-7-31 08:06 AM     標題: 回復第 69 帖由 jwxie518 所發的帖子

你上唔上MSN的
作者: jwxie518    時間: 2007-7-31 08:15 AM

原帖由 YUYUME 於 2007-7-31 08:06 AM 發表。
' G9 @9 `/ C6 s- q) C" a  ytvb now,tvbnow,bttvb你上唔上MSN的
tvb now,tvbnow,bttvb% q6 g% P0 J, a, n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) c& e. V5 t& z6 Y+ x
當然TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ?0 ]8 {! `7 x: y. n  }) }
我N年前已經唔再玩ICQ:ono因為ICQ成日short
- v; y9 S; g( g/ W/ [公仔箱論壇
: V9 S: Q  m9 a, l唉...想當年....
+ K/ s4 g' |1 }1 o4 |5.39.217.76

作者: YUYUME    時間: 2007-7-31 08:16 AM

成日都想當年-口-TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 l1 m9 ]1 H+ `1 F. l
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* }: i" B5 r# y# v
比MSN我啦6 _" n) I  [( a( U4 I) [

! @. {- v; ~; S0 G3 }5.39.217.76(得既話PM)
作者: jwxie518    時間: 2007-7-31 08:19 AM

原帖由 YUYUME 於 2007-7-31 08:16 AM 發表。
# q; c8 C6 |4 u6 ?tvb now,tvbnow,bttvb成日都想當年-口-公仔箱論壇. A4 Y& V0 f" q) q0 g

6 R2 H1 e% `" v: P. ^" ?比MSN我啦
/ f, t) l- [! y/ i$ o5.39.217.769 m$ p' s! a) V& @) f  j2 J- K
(得既話PM)
1 G3 Z% r) c$ R6 W, {' y& e
( X9 Y" R% j! I, g7 o咁我真係鍾意想當年啊嘛....! y/ K. T  t7 V9 R
jwixnst@hotmail.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 _0 N. ~- Q3 l7 `/ }. X5 t
" U* j/ C5 k5 W9 ]$ [
番去吹水度吹先-.-
" ]' l& F. I; r# V- R6 e+ x公仔箱論壇仔仔番黎哈哈, 玩下佢
作者: 200l200    時間: 2007-7-31 08:37 AM

作者: yuka13    時間: 2007-7-31 10:32 AM

琦琪 ...
& @- `% j) ~% b4 h4 H9 F3 I% DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。You are pretty and cute!!!
作者: 琦琪    時間: 2007-7-31 02:15 PM

tthankss 晒...
% [: a+ I" D% w( B5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb! x5 q3 V4 `% T3 c0 y
c 仔=  yUYUME *
0 I$ E0 }2 E$ M) M  N: G好多野係到傾嗎......................?&
作者: 琦琪    時間: 2007-7-31 03:40 PM     標題: 回復第 67 帖由 jwxie518 所發的帖子

...咩意思?
作者: YUYUME    時間: 2007-7-31 04:15 PM     標題: 回復第 77 帖由 琦琪 所發的帖子

依家傾完
作者: YUYUME    時間: 2007-7-31 04:17 PM

你都幾靚呀5.39.217.763 s* y: R; |- X8 N4 A" E
5.39.217.76$ Q) y$ b6 s2 |1 }  f' K7 M
參加比賽啦
作者: boy321    時間: 2007-7-31 08:57 PM

不概為十分爱既公主。。。真係越睇越靚啊
作者: 大体    時間: 2007-8-1 12:07 AM

:014: :014: :014: 幾cute啊。。
作者: jwxie518    時間: 2007-8-1 01:47 AM

原帖由 琦琪 於 2007-7-31 03:40 PM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! @' y2 x8 ^% }% {5 `9 y4 S
...咩意思?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, o9 [$ u/ S+ n4 d9 }# f) @3 v

% w1 m  O) [( Q( w4 \睇偵探學園Q就知:014:
作者: jwxie518    時間: 2007-8-1 01:48 AM

原帖由 YUYUME 於 2007-7-31 04:17 PM 發表。
# ?0 X& J' k! h1 O) m- b; M5.39.217.76你都幾靚呀
- q; G  T  M2 `% l6 L$ A6 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ O( Q; K6 d7 e0 |6 e1 R公仔箱論壇參加比賽啦
公仔箱論壇0 F7 f2 `1 K% D* e3 j

$ n* ?% n- l* v. V- J公仔箱論壇同意同意公仔箱論壇' a7 a. A- E2 Z+ r; \! U( P
我地強逼人去參加的
5 g  Q+ i- O2 z+ b( z  c" l1 f. O公仔箱論壇呢個係我地既作風
作者: 琦琪    時間: 2007-8-1 01:57 AM     標題: 回復第 81 帖由 boy321 所發的帖子

不是 吧..... thankSss 囉..
# @- j) }. Z/ n, k0 a# u3 z# p  P
大体 :tvb now,tvbnow,bttvb2 j' P! r' V# ^2 ~
REE::  
, @4 ?2 h# r8 _9 i. B) z; P2 |support 你 PO 相相....... *O*
2 E+ }, f7 C/ }! _* K' Btvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇$ M( i- l% h8 V
c仔`` 你不如參加吧...
% d9 D4 p5 u4 d" l9 ~6 m; P* gwahaha,,,```
作者: FunMaterial    時間: 2007-8-1 08:06 AM

Pretty!!!
作者: YUYUME    時間: 2007-8-1 08:59 AM     標題: 回復第 85 帖由 琦琪 所發的帖子

我都想講好耐公仔箱論壇, K9 t5 ]0 E2 p) [' u

u- i; L" O% d) R  p; \7 X6 ctvb now,tvbnow,bttvbc仔來吧
作者: SUNCLOUDY1234    時間: 2007-8-1 09:17 AM

the first and second pics are not bad wow.... :014: :014:
作者: 琦琪    時間: 2007-8-1 03:13 PM

thankss ~*^^
作者: 晴晴    時間: 2007-8-1 03:23 PM

你個咀有問題?成日扁扁地?
7 r4 O. ^9 v, K: y0 R公仔箱論壇
作者: YUYUME    時間: 2007-8-1 03:25 PM     標題: 回復第 90 帖由 晴晴 所發的帖子

小小啦
3 z# @" [% K; b0 L  ^- c公仔箱論壇
) b, b/ C( E: v& e& S唔自然^^''
作者: 晴晴    時間: 2007-8-1 03:28 PM

其實你都好青見女
作者: YUYUME    時間: 2007-8-1 03:30 PM     標題: 回復第 92 帖由 晴晴 所發的帖子

當然啦
9 v5 H. R& }2 Z; v+ p
; S7 z8 J" j2 a5.39.217.76佢好靚嫁 .哈哈.
作者: 晴晴    時間: 2007-8-1 03:33 PM

YUYUME 都好好~tvb now,tvbnow,bttvb3 Y8 A* H8 b6 [0 T
不過唔貼全身~只有大頭妹::014:
作者: YUYUME    時間: 2007-8-1 03:36 PM     標題: 回復第 94 帖由 晴晴 所發的帖子

- -係嫁啦
+ `0 C+ z  r0 `公仔箱論壇
& \0 H3 |4 t2 B: _& I8 y  I. Q公仔箱論壇唔夠佢S...
作者: 琦琪    時間: 2007-8-1 03:45 PM

= = " 咩意思衰yuyumeeeee ` ]:
作者: YUYUME    時間: 2007-8-1 03:45 PM     標題: 回復第 96 帖由 琦琪 所發的帖子

作者: 琦琪    時間: 2007-8-2 03:48 AM

衰人衰人`` > 3 <
作者: WOBUYINGJUN    時間: 2007-8-2 03:51 PM

很美咯,加油!再放照片!
作者: AI3~    時間: 2007-8-2 03:53 PM

5錯wo

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0