返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,tvb now,tvbnow,bttvb4 s! c" B, a0 O8 E
e+諗起都覺得自己果時好傻呀!公仔箱論壇( m$ \8 `" z; M1 Z8 `2 W
但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 p, U. w8 P( ]( G, p) x4 q
咁你幾時呀?
; `$ Z- Q' |( d% k. K5.39.217.76我17
& B% J, u; V$ `2 `; `我13歲啊..
# [+ J6 ?. W7 k# S5 R  s! Ftvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇! v" m/ t9 X% V7 V# L' O
我今年先得個14歲..
1 q  T$ }4 Q9 O" v: A, o! H" v9 u7 o+ Q# F8 m5 E& ~& n
初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表5.39.217.761 }* ?" H; j/ X8 Y
3個月大
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ A! W$ }% E0 b/ w1 d0 \0 @
咁勁嫁.佛兄..=D>
, [$ g4 W2 l1 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  ^, I" m1 Y( I# x' O: B; A. v三個月大又點初戀啦?
' d) R( ]: J' L3 W' V: F2 K1 d1 \5 l$ i$ I
講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& X3 V4 D7 z% z* {' _5 Q* I* a
3個月大
! u/ _, R, a# A9 j+ V
3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..
4 L" j1 |+ X. y3 s) e! STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我既初戀情人就係我現在老公
9 o5 J8 P5 J9 P% j5 c好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表5.39.217.761 i# G, u1 e: l6 S  I4 q
20歲..5.39.217.76- Z5 @  |6 O) J+ X1 h0 {9 t( H
我既初戀情人就係我現在老公
1 l, @1 T- b  s, ^: q( z公仔箱論壇好幸福喔...大家都好愛對方....^^
, ]: a& |+ }. B, e: N7 B6 M3 B公仔箱論壇真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表
8 ?8 H8 g1 e( i, X& sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3個月大
4 l  m1 X! J9 \5 V  D( v) w! m7 _$ n9 Y# B- Q; E$ X- G4 X1 T
想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表
2 X5 Z3 N& `7 Z, L* ?公仔箱論壇未戀 XD
& {2 l) S- z. ]& ~6 s/ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。X2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表公仔箱論壇; Z* e4 x. b! ]8 i: d
公仔箱論壇- ^8 o" `8 x& r* \
我13歲啊..# Q3 l5 c$ [5 h( |

; e0 @* N, Z$ G1 U' b. y  H5.39.217.76我今年先得個14歲..
( ~7 ]9 }- |3 T6 |0 M. x, s2 P' q% B, C- K$ G. U
初戀仲要得個1個月..唉.
( p# {( L- G2 ]3 |9 c% _+ `經已多過我.....
7 j' n( M# Z# ]& zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me