返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
$ }* K: a7 J+ R+ a5 Z" B8 R. b  C5.39.217.76
5 \/ _4 g1 ?+ i3 J  D, `( L9 z0 gtvb now,tvbnow,bttvb3 k" H0 u. ?* J/ `% m2 _
公仔箱論壇  F  ^1 O  `4 z: b* D

" P5 w4 K, l  o- f% P; |+ X公仔箱論壇如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。
& _) B' p$ L( C/ T  z% A1 ^" s2 Rhenrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
* M+ Z! d* V; Z" n  Htvb now,tvbnow,bttvb+ i5 G' q6 }1 d) x& q
我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去5.39.217.766 V# q9 K$ e% x9 G, R( J
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
, h" i3 R% w0 Y; y5.39.217.762 i2 D3 x! d1 _, @: M9 m% e
個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
1 L0 W3 A" h9 E( D5 r+ }+ mdxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
: p  x. f  |/ Q/ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb) N9 c8 g8 V8 B5 q) G4 z! _" h
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

3 X" W2 m; k0 C# ?
  H; S# E9 ^& h5 L* b
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。tvb now,tvbnow,bttvb( F9 ~0 P" v% ?  ~9 v* e/ L$ I2 s: L
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

* V$ b- h- y. J5 G6 V. _4 `
tvb now,tvbnow,bttvb) d/ w1 p# }3 N" A
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。9 K2 `  I. w. g5 n2 t
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
! F6 @. u2 _# A5 a- I
- y8 G; f" `0 {5 m  p- V: W0 [$ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 j' S# l9 E3 g. {4 Y" Ytvb now,tvbnow,bttvb你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享tvb now,tvbnow,bttvb: `% k8 u2 k; b/ o, b
magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
( G: S1 O0 B! J9 u  Etvb now,tvbnow,bttvb
! X, k" B  e) W8 F
' U& ^  Q/ [- A  i5 n- [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇! Q6 R- ^( R' V0 S+ E
咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
5 `6 x- C. Q9 t: [) x/ n. ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
9 Q9 R7 w+ d5 l4 X1 C( G
9 }% V4 o% D, P9 M; ], W5 g! x原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" }  q: i, [( S# ]5 L
tvb now,tvbnow,bttvb" S3 R2 q8 o  V
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
9 t- h3 [5 a# f# a5.39.217.76邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
) `: ^9 Z* E! G; d6 i$ |( d

( q% ?/ s% h& O' v, L7 Q* Y0 \; u公仔箱論壇
0 ?5 Z  O1 U$ l- z3 b4 m5 u- ?+ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ^( ]" f! K5 H, q( x! M
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb