返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗公仔箱論壇) B9 [5 j+ E. L) [0 V, p
公仔箱論壇: u4 ~, q( U/ g2 T
5.39.217.76" ?5 G& ^' w2 C, g9 K8 l/ z" J
4 H  K  ?# e' l0 E9 d. @' z" P% N9 R

( g& y$ W# n! G( R! n. Jtvb now,tvbnow,bttvb如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。9 D4 I/ ?/ z4 V0 L
henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
* F* ~- {4 l$ \8 b公仔箱論壇公仔箱論壇, C, O6 [$ \( I4 f# x7 X
我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 t, f( K5 J/ J. e+ j9 k
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
8 e* u4 @" a0 T* Stvb now,tvbnow,bttvb
, V$ g2 k) ^9 O) A" u- G公仔箱論壇個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
5 M+ Z1 C* {- R4 s( k0 ]4 C; k& {' d公仔箱論壇dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
- ?/ v+ g  t% N4 ~1 N) P% u1 d' k6 D4 a8 n6 W2 m
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

/ f: s# n9 v# [/ k* U$ i4 P: Vtvb now,tvbnow,bttvb3 j% J. ]' c( L7 M+ @2 |
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
; p. ^7 \( ^/ @' x: r5.39.217.76邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

tvb now,tvbnow,bttvb- i0 O' O4 o  c% L8 ~0 z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  z; h+ c2 M$ }9 z# X/ F1 c0 v
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。. \  c# f: U, r4 ]) C, m2 L
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
# c- g4 Q- d% O. F1 L, I; e; |& A
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! G% p, Y( s0 E: D* J* ?/ S

% N# U' Y1 W$ G5 F: ~tvb now,tvbnow,bttvb你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
- O$ }* k/ o/ @tvb now,tvbnow,bttvbmagicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
7 C) Y1 T1 w' E5 n
% \- x: t5 h) X# k- R& z( JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& k; @* `! f/ S) t0 e
+ x0 B6 x% G; E7 p% r9 J
咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
5 s4 }6 O) w! Q1 Btvb now,tvbnow,bttvbonline82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
5 n3 J9 Q0 O+ `; J: C0 F) t) m' Y

/ P3 T0 I. t7 }# |; g) l3 K公仔箱論壇原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

tvb now,tvbnow,bttvb! [9 ?8 ?% J7 J2 r

4 \, c) r4 i. n, s; Q" ?+ s5.39.217.76原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
3 Y, m' K! ^5 c- ^; S$ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
1 ?+ t8 i1 F/ _1 q% G1 B& B3 C' W
, j2 W# y9 S6 e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 c! ?5 S8 |. s6 x
5.39.217.76' N( Y# s4 f6 u6 A- h5 t
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb