返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-12-10 12:50 AM 發表
中文:赤炎血石
i got them in 紅樓幽宮
有什麼用途
我有玩过火乐宠物,他里面也这些

这些晶石使用来加掉包

回應 o2kabuto 第 18 篇文章

哈哈,我是参考那里没错,
但是用途则是另外想...

嘻嘻...
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 Q版皮利斯 於 2008-12-9 10:50 PM 發表
中文:赤炎血石
I got 3 today...in 冥界地獄

原帖由 tommi 於 2008-12-10 08:20 發表

i got them in 紅樓幽宮
打左成日一粒紅都無
其他乜都有.....重以為.........其實我黑仔!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 shannon0730 於 2008-12-10 08:57 發表
哈哈,我是参考那里没错,
但是用途则是另外想...

嘻嘻...
彩石+玻璃=加質素點或屬性點 係 寵物或裝備上!?

有創意我中意!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2008-12-10 10:08 AM 發表

打左成日一粒紅都無
I still don't know how to use them yet
add oil la...I know you will get them ge

原帖由 Q版皮利斯 於 2008-12-10 12:08 PM 發表

打左成日一粒紅都無
no la... not 黑仔 la.... they are super rare lor... only got 2 when the others have 100 ...
i ALWAYS die in those new level.... ....
somebody please help.... i need some new gear(s)...... otherwise i cannot keep up with Q版皮利斯 la........
原帖由 tommi 於 2008-12-10 14:07 發表

no la... not 黑仔 la.... they are super rare lor... only got 2 when the others have 100 ...
i ALWAYS die in those new level.... ....
somebody please help.... i need some new gear(s)..... ...
http://www.tvbnow.com/thread-542124-1-1.html <<加以加防!

好东西。。。,,期待多多的新东西
我打齐5种颜色了。。。但只有一种够10粒。。可以合成。。

全在飘渺和MM打到的。。。。

黄玉晶石 1,   青纹符石 1, 绿波翠石 4, 蓝冰幻石 7, 赤炎血石 1,  黄玉星石 3,  青纹锥石 2,  绿波片石 1, 我打到那些
高级装备???比王者装备和法神装备还要厉害吗??