返回列表 回復 發帖

蜘蛛寫真

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• gracechanstuart

• zzleezz

• manyiu

飼養蜘蛛請謹慎他的(毛發牙齿有毒)
好靚 但 唔養 留番 條命 評分 俾 你.
我用 Micro 影過蜘蛛; 都唔及呢輯相片咁靚, 差得遠.....
pinaroo 發表於 2019-1-14 09:42 AM
我知到加拿大蜘蛛是無毒的, 但係無乜顏色; 所以唔靚 !
蜘蛛好毒...睇見都怕怕~ 但係呢排睇緊好得意既蜘蛛片段...叫Lucas The Spider

評分次數

• di0208

• manyiu

蜘蛛好毒...睇見都怕怕~ 但係呢排睇緊好得意既蜘蛛片段...叫Lucas The Spider

VrS6akzR3sk

_50sPyfgVA4

ieIeBWulAiQ

Isvqg90LhqM
lGEY8IulWiA
4HU6Z7anycw
CUNq2_VjRn4
v7H_Or9Nr5I
cO5M0vfy ...
zzleezz 發表於 2019-1-15 09:59 AM
蜘蛛都可以咁可愛既....

評分次數

• zzleezz

0208在這裡做生意收tvb$2看圖片
那麼小tvb$下次記得加價!
pinaroo 發表於 2019-1-14 09:42 AM
哈哈哈 蛇蠍美人的美麗 越想抗拒 越引誘
自古英雄難過美人關啊

多謝你的評分先
我知到加拿大蜘蛛是無毒的, 但係無乜顏色; 所以唔靚 !
manyiu 發表於 2019-1-14 12:34 PM
靚靚 Manyiu 零舍唔同喎 好多女仔好怕啲 毛神神嘅嘢

VrS6akzR3sk

_50sPyfgVA4

ieIeBWulAiQ

Isvqg90LhqM
lGEY8IulWiA
4HU6Z7anycw
CUNq2_VjRn4
v7H_Or9Nr5I
cO5M0vfy ...
zzleezz 發表於 2019-1-15 09:59 AM
多謝拿督大人介紹 我有開畀我五岁外甥女睇
外甥女問我 點解隻豬豬咁多隻眼呀 係咪外星物嚟嘅 今年豬年外甥女當咗蜘蛛係外太空嘅豬豬
真係畀佢搞到我吹脹

評分次數

• zzleezz

0208在這裡做生意收tvb$2看圖片
那麼小tvb$下次記得加價!
Pedestrian_A 發表於 2019-1-19 08:52 AM
路人甲 你可以畀我TV B一億㗎橫掂你啲錢多到用唔曬
我唔鐘意蜘蛛,屋企見到蜘蛛、都要揾老公幫手搞掂佢。
gracechanstuart 發表於 2019-1-24 12:58 PM
我度d蜘蛛係黑色, 好醜怪...不过我唔趕佢走, 因為佢吃蚊....!
gracechanstuart 發表於 2019-1-24 12:58 PM
蒼蠅拍,拖鞋&報紙將會係妳既最佳拍檔~