返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-9 04:20 AM 發表

你都幾唔怕醜喎.........
有乜所謂?反正都伯怕來咯
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 04:23 AM 發表

有乜所謂?反正都伯怕來咯
我估你得40歲倒啦.......至多叔叔LOOOOO
原帖由 DOBI 於 2008-11-9 04:25 AM 發表

我估你得40歲倒啦.......至多叔叔LOOOOO   
我老過婆婆少少嘅~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 04:28 AM 發表

我老過婆婆少少嘅~~~~~~
咁咪好後生........ 唔好呃我啦......
原帖由 DOBI 於 2008-11-9 04:30 AM 發表

咁咪好後生........ 唔好呃我啦......
我老過靚婆婆喎Micky wo~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 04:36 AM 發表

我知道吖.......原來你都係後生仔啫......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 04:36 AM 發表

秘密...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
真爱... 帮你爆咗1300楼啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
帅弟弟ricky,
不要忘了吧照片放在第一页噢~~

伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 02:46 PM 發表

秘密...
妹子~~~佢話我哋young wo~~~
原帖由 fattyteo 於 2008-11-9 03:20 PM 發表
帅弟弟ricky,
不要忘了吧照片放在第一页噢~~

靚姐姐 我當然會咁做啦~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 10:15 PM 發表

靚姐姐 我當然會咁做啦~~~~~~
哇~~
你总算出现了哦~~
原帖由 fattyteo 於 2008-11-9 10:21 PM 發表

哇~~
你总算出现了哦~~
遲到好過無到嘛!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 10:29 PM 發表

遲到好過無到嘛!
也对咯~~
不然,我就要去睡觉了咯~~

大家晚上好
只要你快樂 真的只要你快樂