返回列表 回復 發帖
有无人啊....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-26 11:36 PM 發表
有无人啊....
nenek ni..
猪肝补气
原帖由 CC517 於 2008-10-26 10:56 PM 發表

有得醫, hand hand 來, 打一針即好.467875
hand hand.. 好似宠物甘
猪肝补气
~~~我願等聊天室~~~(歡迎各位兄弟姊妹入嚟吹水)    1 2 3 4 5 6 .. 639  
└ 尋人啟示:JENNY CHEUNG 張麗(金樓暫定在9500及100000各送出500000以示答謝)

over over...
到我未啦= =
原帖由 ngaikingfung 於 2008-10-26 11:48 PM 發表
到我未啦= =
舍得来啦...

回應 mickeybblim 第 41227 篇文章

siapa dia
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-26 11:50 PM 發表

舍得来啦...
mickey 早晨呀!
轉左頭像----做左男仔
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-26 11:50 PM 發表

舍得来啦...
冇見幾日, 變左個魔術師???  仲要係男裝look....... 

mickey 妹, 幫我變d $$$ 或者變個靚女朋友出黎r! 甘我就錫哂你la! 
阿婆走得快, 一定好世界!
大家早餐r! 
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-27 10:12 AM 發表
大家早餐r!  
喲人唔知去左邊?
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-27 10:23 AM 發表

喲人唔知去左邊?
早晨蔡爺! 班友仔全部去哂馬爾代夫度潛水, e+ happy 緊r! 
點解少左甘多$$$$ 既, 邊個甘大膽老lup 爺爺你???? 
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-27 10:31 AM 發表

早晨蔡爺! 班友仔全部去哂馬爾代夫度潛水, e+ happy 緊r!
點解少左甘多$$$$ 既, 邊個甘大膽老lup 爺爺你????
米係佢lo 虛擬賭博空間 (不過中左場未比分我j)
馬爾代夫度潛水(係Wu佢地今日放假)<----------知唔知幾時返(明天嗎?)
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-27 10:37 AM 發表

米係佢lo 虛擬賭博空間 (不過中左場未比分我j)
馬爾代夫度潛水(係Wu佢地今日放假)
虛擬賭博空間有d 咩玩架? 我都係去Sport 投注區多! 

佢地放假咩?咩假r?  我5清楚r, 幾日冇上黎lu.
靓婆婆~,返黎喇~