返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-24 11:16 PM 發表

油价都跌佐啊
杂饭价钱无跌
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-10-24 11:04 PM 發表
睇完大結局返來.
猫猫,你好
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-24 11:17 PM 發表

因为你咯
是不是早上没同我讲声就走咗去啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-24 11:19 PM 發表

杂饭价钱无跌
油价也没有跌啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-24 11:20 PM 發表

是不是早上没同我讲声就走咗去啊
你早上甘迟,我好早就出门咯
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-24 11:05 PM 發表

股票跌咗...
股票好像山泥倾泻
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-24 11:16 PM 發表

油价都跌佐啊
油盟要减产哦!
今晚好鬼難上來
外星貓E生
不好意思...

rocky吹水馆,男女不限,欢迎大家开心地吹下,水下    1 2 3 4 5 6 .. 119
└ 2000楼500,000 2500楼500,000 3000楼500,000

over over

回應 CC517 第 40681 篇文章

你不休息啊
原帖由 qqbubu 於 2008-10-24 11:35 PM 發表

油盟要减产哦!
真的不懂要怎样做啊

回應 mickeybblim 第 40683 篇文章

hi..mickey..
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-24 11:37 PM 發表
不好意思...

rocky吹水馆,男女不限,欢迎大家开心地吹下,水下    1 2 3 4 5 6 .. 119
└ 2000楼500,000 2500楼500,000 3000楼500,000

over over
收到咯!over over
原帖由 CC517 於 2008-10-24 11:36 PM 發表
今晚好鬼難上來
线来的很慢哦!猫生

回應 cyoong019 第 40685 篇文章

去帮手