返回列表 回復 發帖
蓝云..晚安啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-21 12:07 AM 發表

你自己慢慢认真啦
你干嘛要酱对我呢,,,喜欢上你我也不想的嘛......
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 akudan 於 2008-10-21 12:07 AM 發表

认真是好的。。
你也说好叻.....哈.. 哈..
原帖由 akudan 於 2008-10-21 12:09 AM 發表

我整晚都没看到他。。点杀啊。。?
以为你杀左他,所以他先没出现。。
好啦。。要睡了。。婆婆,猪猪,019..早抖啦
猪肝补气
原帖由 akudan 於 2008-10-21 12:03 AM 發表

蛤?既是点?
你E+加入少林..我就去批准你
原帖由 akudan 於 2008-10-21 12:11 AM 發表
晚安............
原帖由 cyoong019 於 2008-10-21 12:10 AM 發表

你干嘛要酱对我呢,,,喜欢上你我也不想的嘛......
怎么变成我做了坏婆婆啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-21 12:09 AM 發表
蓝云..晚安啦
你还没睡啊??
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-21 12:13 AM 發表

给我喜欢你好吗...给一次机会我好吗?....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-21 12:13 AM 發表

讲不听的人,就不要再理他啦!真麻烦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 akudan 於 2008-10-21 12:11 AM 發表
早抖啦。。

回應 dicksonkhan 第 39164 篇文章

现在去睡觉............

哈哈哈。。婆婆被人缠到。。。
婆婆,小白。。我去训啦。。