返回列表 回復 發帖
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-17 04:10 PM 發表

刀仔榜身 ........
爺爺是好人呀!
你都没入少林寺,我点知道是不是好人啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-17 04:16 PM 發表
atuk!i'll be back on midnite o!but is mayb only o!
小白 ...........我想你呀!!
去左邊呀.....
點解轉左英文..........
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-17 04:18 PM 發表

我已經入左(騙得一功勳得一功勳)幫
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-17 04:18 PM 發表

這麼大隻字,妳真對老人家好呀!知道老人家眼力不好.......
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-17 04:23 PM 發表

我已經入左(騙得一功勳得一功勳)幫
咩新会来架..你自己创架
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-17 04:25 PM 發表

這麼大隻字,妳真對老人家好呀!知道老人家眼力不好.......
好心就去买副眼镜来戴啦..

你看我副老花眼镜是不是好靓啊

回應 mickeybblim 第 38395 篇文章

I think so lor
又來閃一閃.
外星貓E生

回應 Geai 第 38397 篇文章

自立门户啊

回應 CC517 第 38398 篇文章

今晚我有class...夜D会到
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-17 04:34 PM 發表
自立门户啊
10 m can start own family
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-17 04:28 PM 發表

好心就去买副眼镜来戴啦..

你看我副老花眼镜是不是好靓啊
買了回來啦....好看嗎?
原帖由 Geai 於 2008-10-17 04:35 PM 發表

10 m can start own family
爷爷一家人自立家族
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-17 04:35 PM 發表
今晚我有class...夜D会到
我今晚都有街去, 夜夜d至到, 唔到唔好鬧我.
外星貓E生
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-17 04:38 PM 發表

買了回來啦....好看嗎?
好靓仔wor...爷爷