返回列表 回復 發帖

回應 nicnic1161 第 37714 篇文章

又打错.. 是写要你陪我..........
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 chuu 第 37715 篇文章

去ricky度... 有奖金楼
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 01:26 AM 發表
去ricky度... 有奖金楼
o.... now come la....
原来呢度都有好嘢!!!一于听日嚟坐吓!而家有D眼训.....
大家晚安...

原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 01:59 AM 發表
大家晚安...

sbUmm7OWFfM&feature=related
88 la.... mickey....
原帖由 chuu 於 2008-10-16 02:03 AM 發表

88 la.... mickey....
衰婆,快起身啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 mickeybblim 第 37720 篇文章

晚安...

原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-16 07:20 AM 發表
衰婆,快起身啦!
醒咗啦...:036: :036:

....zzzzzzzz

回應 rrliew 第 37723 篇文章

itik....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 07:36 AM 發表

醒咗啦...

....zzzzzzzz
你的话,不能再相信了!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-16 07:38 AM 發表
你的话,不能再相信了!
什么话啊....

为什么不相信我啊....
mic mic   have enough sleep ma

回應 Geai 第 37728 篇文章

你话叻...

回應 mickeybblim 第 37725 篇文章

bye tikus