返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-12 05:42 PM 發表

有无抢奖金楼啊
抢到乱~啊~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 h2o 於 2008-10-12 05:13 PM 發表

ok la...係星期四最辛苦..好多堂要上
记得努力D啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cyoong019 於 2008-10-12 05:14 PM 發表

是不是噢....
随你咯...
原帖由 CC517 於 2008-10-12 05:14 PM 發表

睇到, 跟住你啦, 小心踩到我.
知道你闪咗...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-10-12 05:34 PM 發表
hi hi~~mickey...
yamyam...
原帖由 chfong2 於 2008-10-12 05:45 PM 發表
U 抢 I 抢
we 抢
原帖由 yicno 於 2008-10-12 05:46 PM 發表
抢到乱~啊~!
去少林抢...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-12 05:57 PM 發表

去少林抢...
入佐去好久,无人睇场阿!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
hi hi mickey 妳在這
個邊好靜.
食飯前來行一會..
原帖由 yicno 於 2008-10-12 06:01 PM 發表
入佐去好久,无人睇场阿!
我飞去睇...................
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-12 06:04 PM 發表
hi hi mickey 妳在這
個邊好靜.
食飯前來行一會..
爷爷..E+你好富贵啦,多D来行下
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-12 06:12 PM 發表

爷爷..E+你好富贵啦,多D来行下
富贵~~~~~~~~~~~~~~~無呀
可能習慣去
[url=redirect.php?goto=findpost&pid=12569545&ptid=465463]~~~我願等聊天室~~~(歡迎各位兄弟姊妹入嚟吹水)[/url]
阿婆婆阿猫猫。。
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-12 06:18 PM 發表

富贵~~~~~~~~~~~~~~~無呀
可能習慣去
~~~我願等聊天室~~~(歡迎各位兄弟姊妹入嚟吹水)
我E度无奖金楼啊..你会不会得闲黎坐啊..