返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-10-8 11:46 PM 發表
经过
小心D猫屎
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-8 11:49 PM 發表
不可以吗?
男仔学会好辛苦啊
原帖由 chfong2 於 2008-10-8 11:50 PM 發表
你见到我不会甘 , 只是会
唔会架。。。你记得下次出现啊。。。
原帖由 chfong2 於 2008-10-8 11:48 PM 發表
我见到你。但是想同你Say Hi 。 你就话要闪啦。要睡觉啦。
原帖由 tingx2 於 2008-10-8 11:48 PM 發表

猫猫讲我?!
hehe, 又真是要閃了.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
原帖由 tingx2 於 2008-10-8 11:51 PM 發表

哈哈。。 唔会啦。。 婆婆你一出声全部人都来保护你啦。。。你咁重要。。
希望是啦.................................................... 失望仲大
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-8 11:54 PM 發表

男仔学会好辛苦啊
唔会架。。我的朋友学到可以做老师啦。。男仔来架。。
原帖由 chfong2 於 2008-10-8 11:52 PM 發表
你又不请我打工啦。我又失业啦
我$$$$$$$$$$$$$$$$$$不够用
原帖由 tingx2 於 2008-10-8 11:57 PM 發表

唔会架。。我的朋友学到可以做老师啦。。男仔来架。。
下...好阿瓜啊
原帖由 CC517 於 2008-10-8 11:55 PM 發表

hehe, 又真是要閃了.446606
哈哈。。。猫猫真是。。。
byebye啦。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-8 11:57 PM 發表

希望是啦.................................................... 失望仲大
放心,肥猪第一个来撑你。。虽然可能会迟到。。
原帖由 chfong2 於 2008-10-8 11:57 PM 發表
我陪伴你左右
哦。。 你讲架。。你唔好唔出现啊。。