返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-8 10:22 AM 發表

我全部走行啊..老咗要运动下
今日唔得啊。。 我多阵就闪,唔可以周围走。。
原帖由 susanice 於 2008-10-8 10:22 AM 發表

terima kasih
衰神.. sama-sama
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 tingx2 於 2008-10-8 10:26 AM 發表

今日唔得啊。。 我多阵就闪,唔可以周围走。。
我日日行架.. 今日老细闪咗出去 我可以自由发挥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-8 10:25 AM 發表

昨晚好早就睡觉咯...今日一早就起身  

今晚都会早D抖.. 我惊被帅猪公追杀
是喔。。 你琴晚好早就闪去训。。。
点解他要追杀你啊??
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-8 10:27 AM 發表

我日日行架.. 今日老细闪咗出去 我可以自由发挥
哈哈。。就算他系度,你都是四围走架啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-8 10:28 AM 發表

是喔。。 你琴晚好早就闪去训。。。
点解他要追杀你啊??
是啊.. 我D门就黎爆咯..所以早D休息

...讲错...唔系追杀
原帖由 tingx2 於 2008-10-8 10:30 AM 發表

哈哈。。就算他系度,你都是四围走架啦。。
唔给发觉咯

回應 mickeybblim 第 34872 篇文章

so free at work  
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-8 10:32 AM 發表

是啊.. 我D门就黎爆咯..所以早D休息

...讲错...唔系追杀
门??么门啊??
唔是追杀,咁是么啊??

回應 tingx2 第 34870 篇文章

babi
E首韩国歌好好听架..
sgwannabe是我最喜欢的组合(可惜刚刚散band) 你地可以去找他地唱D歌,好正

MV有part1&2.. 我post的是有人写好english subtitles

回應 Geai 第 34873 篇文章

老细都是打工J..manager来架
原帖由 rrliew 於 2008-10-8 10:37 AM 發表
babi
哦。。rr来揾我。。。

回應 rrliew 第 34875 篇文章

rr   1 more gf   

回應 mickeybblim 第 34877 篇文章

big company