返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 04:39 PM 發表

我不是你边个..你的命要看天啊....
衰婆!你又死出来啦!不要回家吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 10:37 AM 發表
几时开学啊?
next monday...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 10:40 AM 發表

水弟................我无讲唔中意你hihi 啊
nevermind........................
原帖由 h2o 於 2008-10-3 04:28 PM 發表

係...係咩 ...sorry啊
没什么的啦.... 不用sorry的...
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 04:38 PM 發表

你的梦想不关我事啊...
那你就不要关吧.... 开好吗.....?
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 04:39 PM 發表

我不是你边个..你的命要看天啊....
天啊............! 救命啊......... 婆婆要拿我条命啊.......
珍惜四人帮。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 04:43 PM 發表
衰婆!你又死出来啦!不要回家吗?
你快D回家....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 h2o 於 2008-10-3 05:33 PM 發表

nevermind........................
水弟...做咩啊
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-3 06:20 PM 發表
那你就不要关吧.... 开好吗.....?
我日日大开眼界
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-3 06:21 PM 發表
天啊............! 救命啊......... 婆婆要拿我条命啊.......
开咩玩笑啊... 是你自己玩D金鱼生命,我边敢拿你条命啊
返黎喇~
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 06:23 PM 發表

我日日大开眼界
小心眼大不见山.... 地下有钱看不到...
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 06:25 PM 發表

开咩玩笑啊... 是你自己玩D金鱼生命,我边敢拿你条命啊
我都好久没玩金鱼叻.... 你要玩吗....?
珍惜四人帮。。。
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-3 06:29 PM 發表
返黎喇~
我睇到啦...
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-3 06:35 PM 發表
小心眼大不见山.... 地下有钱看不到...
你几时跌钱啊.....看我拾不拾到...