返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-9-27 04:22 PM 發表

系cheras啊。。你系边度住啊??
猪猪载你过去!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-27 04:24 PM 發表

记得影他地D大头相@单人照给我kap kap下431333
你想干什么啊!衰婆!
原帖由 tingx2 於 2008-9-27 04:31 PM 發表

哦。。咁要影他全身啦。。
记得啦..趁他不注意...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 tingx2 於 2008-9-27 04:26 PM 發表

我尽量啦。。 我没相机。。用我的电话会好蒙架。。
如果我抢到二哥的相机,就一人一张。。 我除外。。
我会帮你拍下的哦!别担心!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 04:32 PM 發表
你想干什么啊!衰婆!
看你地聚会D相啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-27 04:29 PM 發表

听住先啦...我要看阿2..有没减肥成功
那你又怎样呢?每天吃宵夜!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 04:32 PM 發表
我会帮你拍下的哦!别担心!
不好影太远啊...我看不清楚猪猪个样啊
原帖由 chfong2 於 2008-9-27 04:33 PM 發表
下次啦,来日方长
我地等12月...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 04:31 PM 發表
猪猪载你过去!
你傻啊。。 我又唔是住shahalam。。。
大家都在哪里啊!有谁可以帮我爆楼啊!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 04:34 PM 發表
那你又怎样呢?每天吃宵夜!
我没笑他啊...是想看下他咋....
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-27 04:34 PM 發表

不好影太远啊...我看不清楚猪猪个样啊
婆婆。。。你咪已经睇过我的相?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-27 04:35 PM 發表
大家都在哪里啊!有谁可以帮我爆楼啊!
我去咗啦..等大家咋...over over
原帖由 tingx2 於 2008-9-27 04:35 PM 發表

你傻啊。。 我又唔是住shahalam。。。
你看我每天都在笑,就知道我是傻子啦!