返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-9-22 08:31 AM 發表
金楼6999金金就是你69 999 新金楼金金就是你
各位本店为了庆祝四人帮集团成立,小小意思,
不成敬意,请笑纳!多谢!谢绝灌水!

今晚在本店举行一场吹水圣会,主题“四人帮集团吹水大会”! ...
这位 qqbubu先生,你闲不闲啊!一直打广告!。。。人要过去自然会过去!
原帖由 edwin10 於 2008-9-22 09:52 AM 發表

这位 qqbubu先生,你闲不闲啊!一直打广告!。。。人要过去自然会过去!
七早八早,没人知道吗?
原帖由 qqbubu 於 2008-9-22 10:14 AM 發表

七早八早,没人知道吗?
这样叫灌水。。。每个主题同样的回复,就叫灌水。。。
Good morning.
外星貓E生
原帖由 tingx2 於 2008-9-22 09:47 AM 發表
婆婆,猫猫,nicnic,水仔。。。早晨。。
豬豬, 你不好用洋蔥頭 cursors 啦, 因為原來會拖慢部機的啊.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-9-22 10:50 AM 發表

豬豬, 你不好用洋蔥頭 cursors 啦, 因為原來會拖慢部機的啊.
猫猫,一早你就咁个样?!
我唔会啊。。 我用到ok啊。。

回應 qqbubu 第 28715 篇文章

QQ..知道啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 tingx2 於 2008-9-22 10:57 AM 發表

猫猫,一早你就咁个样?!
我唔会啊。。 我用到ok啊。。
我都用到, 不過覺得慢, 所以轉回最簡單的了.
外星貓E生
原帖由 tingx2 於 2008-9-22 09:47 AM 發表
婆婆,猫猫,nicnic,水仔。。。早晨。。
猪猪早晨啊..

婆婆你還在嗎.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-9-22 11:47 AM 發表

我都用到, 不過覺得慢, 所以轉回最簡單的了.
哈哈。。 可能我迟钝。。feel唔到。。
不过见到洋葱头开眼咪眼,令到我好开心。。 我好中意。。
真是多谢你啊。。猫猫。。

回應 jclai 第 28718 篇文章

有在啦..
原帖由 CC517 於 2008-9-22 10:44 AM 發表
Good morning.
只猫...

回應 CC517 第 28728 篇文章

有在啊
原帖由 tingx2 於 2008-9-22 11:51 AM 發表

哈哈。。 可能我迟钝。。feel唔到。。
不过见到洋葱头开眼咪眼,令到我好开心。。 我好中意。。
真是多谢你啊。。猫猫。。
甭客氣, 幾驚你又錫我, 好彩用呢個啫.

豬錫貓, 又比亞婆笑到面黃.
外星貓E生