返回列表 回復 發帖
婆婆晚上好.
pknoface 發表於 2017-9-24 08:39 PM
人地系姑姑遮,做咩叫婆婆叫到老曬
條骨都無佐lu
Maria姑姑&各位晚上好
外星貓E生
26-9-2017早晨各位
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
lhy92725 發表於 2017-9-25 10:01 PM
是鬼但喇,出街D人都叫我阿婆架,我下個月73喇
迟D或者有机会嘅
lhy92725 發表於 2017-9-25 02:51 PM
5d5d去香港
lhy92725 發表於 2017-9-25 10:01 PM
叫婆婆係尊重、敬老

評分次數

花底衫maria婆婆早晨!
花底衫maria婆婆巧
各位下午好
外星貓E生
good evening............
花底衫maria婆婆巧
yxx01 發表於 2017-9-26 09:37 AM
阿婆謝謝你
花底衫maria婆婆早晨!
mnb1123 發表於 2017-9-26 06:00 AM
hello..............
骨衣墳玲
其實年紀越大應該越叫靚女,心境後生啊嘛
條骨都無佐lu

花底衫靚婆婆、各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!!

唱歌,不只是天分,還需要很多的努力!!

自唱歌者,克服了收音、上傳、發表等等技術問題,

在公仔箱發表他們的自唱作品,

這種精神,是值得我們支持的!!

【音樂唱作區】中秋節有獎投票活動

☆☆最受歡迎自唱歌曲選舉☆☆

歡迎所有版主、會員參加!!

【音樂唱作區】中秋節有獎投票活動☆☆最受歡迎自唱歌曲選舉☆☆

活動時間: 2017年9月28日至10月7日-

參加辦法: 在15首候選歌曲中選5首最喜愛歌曲。

得獎辦法:1.所有前來參加者,均獲發參與獎10000000。

2.所選歌曲為最首歡迎歌曲前5名者,均有獎金。

註:前5名歌曲投選者,不分名次,投選者每首均獲發TVB$5000000

3.所選歌曲為最受歡迎歌曲頭3名者另有特別獎。

註:特別獎獎金,於投票結束後公布!!

特別獎誠徵贊助人!!

**贊助者請到投票帖回帖,說明贊助金額。**

**或PM Grace 告知贊助金額。**

**請到投票帖2樓及3樓聆聽歌曲**

**再回到一樓投選你最喜愛歌曲**

其實年紀越大應該越叫靚女,心境後生啊嘛
lhy92725 發表於 2017-9-26 09:49 PM
靚女貓