返回列表 回復 發帖
虾咾,有人在吗?:019:
原帖由 cammy8080 於 2008-6-25 08:24 AM 發表
天....早晨呀....我嚟留低腳印先...印:onion05: 印:onion05: 印:onion05: ....晏D你返嚟我先再入嚟...
跟老婆仔散下步先~~~~~:onion05: :onion05:
入谷温人
入黎天弟弟既场睇下。。。:onion05: :onion05:
嗨嗨 各位师兄师姐你们好,我是新进门的小弟子,
有请各位师兄师姐多多指教!!!!:014: :014: :014:

回復 #441 真爱难求 的帖子

HI~~真爱~~
入谷温人
我支持你!:onion31:
大家好
原帖由 真爱难求 於 2008-6-25 10:30 AM 發表
嗨嗨 各位师兄师姐你们好,我是新进门的小弟子,
有请各位师兄师姐多多指教!!!!:014: :014: :014:
:onion14: ''你好啊~放心吧,我会很照顾你们的""
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 2008-6-25 04:48 PM 發表
天.........你咁耐都未嚟嘅
:014: ''我放学回来了 ,你真的来哦~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我来啦。。。:onion05:
:onion05: 天,我来报道
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 yng 於 2008-6-25 10:38 PM 發表
我来啦。。。:onion05:
:014: ''你来啦~今天谁又是你要玩的目标啊?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-25 10:56 PM 發表
:onion05: 天,我来报道
:onion14: ''好想你哦!~今天工作愉快吗?

回復 #451 raytian 的帖子

很累
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-25 11:09 PM 發表
很累
:019: ''我也是~但你也要顾身体哦''