返回列表 回復 發帖
同阿簡一樣!~ 有食力呀!~
阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
卡娃兒呢~ :-* :-* >:D<
我到在ny。。超无聊。。
你好靓女者。。。一阵搞到呢人失眠就唔好啦,。。。
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 12:05 PM 發表。 
6 ^  {$ i1 [2 R+ x2 e5.39.217.76阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
4 M1 l3 T0 H; L2 g- s1 A
公仔箱論壇, Q, k/ v. X( k6 y3 D4 p
梗係好啦!~ 5.39.217.76& W% @3 C9 C/ e6 o) g
我睇過妳相簿, 係小小過重0者!~ 妳男友都好後生喎!~
妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
btw..... i really like ur haircut ar^^
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 01:50 PM 發表。 
- }( R) l! V; r" z妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
1 w; O) ~" f  t. h  [tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  d* ?% X! [# e# `# ^
我睇呢個咋, 唔係係咪妳講果個呢!~?$ q% M* J. a1 H4 ]

: |6 c0 p. U' E2 J# ^6 a1 N+ Stvb now,tvbnow,bttvb???????( g' E+ h& y. W2 o' P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 i  r4 m% d4 v" z' D' V1 P( v
好多相睇架!~( h- X, w8 `" G% Y* j2 `

5 b" V- w: H7 [  \  i[ 本帖最後由 getronics 於 2006-11-14 01:55 PM 編輯 ]
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 05:17 PM 發表。 公仔箱論壇% ?) d. y2 J& V: S6 s# I
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
0 t& O7 t. u3 J
  w, K) n; H, T公仔箱論壇我又要睇
不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 06:18 PM 發表。 
0 A9 z- e3 G; V8 O$ G公仔箱論壇不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
公仔箱論壇! n  w/ t' `# L2 N7 s( v

6 V; v7 r# \0 _$ l9 ]1 {再影
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-14 06:17 AM 發表。 公仔箱論壇2 ~9 o) r7 A3 G; x
# \/ v8 j! n# @) ?0 ?% G9 U$ otvb now,tvbnow,bttvb
1 E) z  Y6 J" X0 I8 h7 U# e+ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。已經close 番喇!~
唔好咁快打沉我啦...