返回列表 回復 發帖
只是少問題已修正,多謝grace姐提醒⋯⋯
timmaxsing 發表於 2015-8-27 09:46 AM
多謝 J神 不辭勞苦!!!辛苦晒 J 神!!!
派金紀錄
gracechanstuart   9 分鐘前          TVB 30020000 元     積分轉出
Pedestrian_A        12 分鐘前        TVB 32000000 元     積分轉出
chenwenwu        13 分鐘前        TVB 34060000 元       積分 ...
timmaxsing 發表於 2015-8-27 08:37 AM
多謝車車, J 酒神
哇!! 好嘢!!好嘢!!
恭喜Penny第一名 ...
gracechanstuart 發表於 2015-8-27 09:27 AM
多謝Grace  姐
多謝車車, J 神!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
多謝車車  J 神 彩金…
D金全部係J神嘅, 我冇出錢喔
D金全部係J神嘅, 我冇出錢喔
blacker14tt 發表於 2015-8-27 11:20 AM
出力爬成100多頁⋯⋯辛苦啦⋯⋯
出力爬成100多頁⋯⋯辛苦啦⋯⋯
timmaxsing 發表於 2015-8-27 11:25 AM
我一目十頁
100幾頁都係10幾目搞掂
我一目十頁
blacker14tt 發表於 2015-8-27 11:29 AM
說的很好⋯⋯GOOD
我一目十頁
blacker14tt 發表於 27/8/2015 11:29 AM
妳既眼

認真睇真啲真係又真係
派金紀錄
gracechanstuart   9 分鐘前          TVB 30020000 元     積分轉出
Pedestrian_A        12 分鐘前        TVB 32000000 元     積分轉出
chenwenwu        13 分鐘前        TVB 34060000 元       積分 ...
timmaxsing 發表於 2015-8-27 08:37 AM
thank you!
我派金⋯⋯關我公司叉事你想C啦⋯⋯
timmaxsing 發表於 2015-8-27 08:50 AM
掌門安息
評分是第一部份的第一、二、三名會另加評分,第二部份係無評分架,你無爬清楚內容⋯⋯
timmaxsing 發表於 2015-8-27 09:50 AM
第一、二、三名獎金一樣
多謝車車姑娘,J神 生日獎賞!
謝謝J酒神派金,感謝您。