返回列表 回復 發帖

回復第 46 帖由 getronics 所發的帖子

回復第 45 帖由  海盜王 所發的帖子TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ u( S: B, V' k. r4 O
唔知到時有咩做啊=p5.39.217.76- }- R" P! I+ n" |4 {
有咩提議? =]
2 h. u& ~2 B  a4 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ {. W- N4 J6 k6 a+ B3 vtvb now,tvbnow,bttvb回復第 46 帖由  getronics 所發的帖子
4 U/ W7 ~9 }% o( w/ j  }/ utvb now,tvbnow,bttvb係啊~ 好凍tim~
原帖由 susie1213 於 2006-11-11 03:23 AM 發表。 
0 h- R+ B- V) _9 L- u5.39.217.76回復第 45 帖由  海盜王 所發的帖子
  I; [5 C! n0 F5 n公仔箱論壇唔知到時有咩做啊=p( i% v( B9 l! N. E9 U& N. m
有咩提議? =]tvb now,tvbnow,bttvb( p! q5 T# i/ G+ d- u/ r, ?) X
公仔箱論壇+ ?% S& p2 k6 k  f3 T% G) }( n
回復第 46 帖由  getronics 所發的帖子公仔箱論壇6 [7 h( G( y- [6 c, R  i6 k/ _. x$ G
係啊~ 好凍tim~
5 M- h* J1 K* E2 P, S( {
5 [- n0 l' K# P, U& ]2 G' `: {) v公仔箱論壇6 V% `  [) Y7 h: G7 A
妳全家過去定會番黎果種?

回復第 48 帖由 getronics 所發的帖子

嗯~ 移民~
原帖由 susie1213 於 2006-11-9 11:02 PM 發表。 
" f4 u, O% T* }5 x) U  g( OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點解甘想睇既@.@?( }' C+ P. \; c+ c

3 y; ~; l; ~1 y( b7 T" C外國的~
: ~5 F$ L/ C! q# v$ L1 w公仔箱論壇冇想睇下冇化妝係咪仲靚啫;;) 5.39.217.762 @  ^8 C7 o, k
我是hk 的=((
原帖由 dororo 於 2006-11-11 10:54 AM 發表。 
! C, T7 Y) Y) e( o+ `& _4 Q7 C公仔箱論壇公仔箱論壇1 {( E+ S+ u6 j" B. J
冇想睇下冇化妝係咪仲靚啫;;) 5.39.217.762 K7 S5 @9 K; `- J3 h% [
我是hk 的=((
/ U3 K7 R; Y5 w6 z' A; uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ E# E+ g( U5 Z  ^# V% C. q
' T4 U. j% ?) p. [$ r8 k+ z% Htvb now,tvbnow,bttvb我諗佢眼袋會浮晒上黎!~ 唔好難委人....

回復第 51 帖由 getronics 所發的帖子

多謝你多番題起我個眼袋wo!公仔箱論壇1 D* ?+ K+ D. T4 S* C
唔好意思lo... 人無精神係甘樣ga na~

幾靚女丫...

原帖由 susie1213 於 2006-11-11 03:21 PM 發表。 ' _( n5 c# s6 c' I3 q9 _9 h- Y
多謝你多番題起我個眼袋wo!
$ ~7 }1 j# U# B: Q1 g+ j- K' b4 ?公仔箱論壇唔好意思lo... 人無精神係甘樣ga na~
. u* Z0 s/ Y% D7 w- h7 M% a' _
4 U* @, x3 h" q' R& {: B
3 g8 @% e+ i. j4 H唔係嬲下嘛!~  其實妳都係令人索鼻0既女生黎~:-" tvb now,tvbnow,bttvb' \+ N; o9 C, v

. X' y9 j2 C" ftvb now,tvbnow,bttvb我只係諗 好小女生會比人睇 before/after!!  除左男友.
靚女丫 識化妝噃 又可愛can做个朋友吗?
原帖由 getronics 於 2006-11-11 03:07 PM 發表。 . o# W$ u+ t9 Z+ ?/ l7 q* u& d/ ?! g
公仔箱論壇) v" ?( ~6 ]/ J
  c" z5 g: T3 r( ?( K) N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, Z6 s$ U/ a2 C# w
我諗佢眼袋會浮晒上黎!~ 唔好難委人....
0 {. r  m. ]2 g5 a2 j: C我又5係叫你post,而且又冇叫佢post出黎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 `8 Z2 b  Y5 w/ {4 F
仲咩話我難委佢:'(
* ?3 P; j4 y2 f3 ^( W+ }, a你覺得眼袋浮晒上黎5靚之ma
8 w5 r: j; s8 |0 Z& g我又5係咁睇ge:'(tvb now,tvbnow,bttvb) y- H4 w9 G6 c# X7 ]! v- D
真係靚ge5化妝又有冇問題
原帖由 getronics 於 2006-11-11 03:40 PM 發表。 
" a! O; T$ ?' q2 b1 k0 j. j5.39.217.765.39.217.76: Y; o- s7 N2 J# k0 T) G& a" w

8 p  c" Z0 A. k- Y+ O% Z  m' NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇& R" N1 I: D0 K
唔係嬲下嘛!~  其實妳都係令人索鼻0既女生黎~:-" 9 J7 E2 J2 u, L2 e7 d
5.39.217.76+ `, p; O8 q8 y8 z, I
我只係諗 好小女生會比人睇 before/after!!  除左男友.
" x, j/ ~1 ^! e# `4 I0 X- M$ ?
可能其實都冇所謂呢
Very Q ar
嘩 @_@ .. 好令女牙!
umm......真係幾靚
原帖由 海盜王 於 11/7/06 01:14 PM 發表。 
2 C% r  g) G% j3 \9 g+ }- ?7 t  T公仔箱論壇靚女你對眼同個鼻都好靚, 五官好match, 同埋你會好有福氣
' S' W' f. Z- c6 G5 L7 d( V公仔箱論壇
4 _" K0 d) W6 l3 {% T你睇相ga?
# O) g$ l. H2 [- i. W3 b) bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。..