返回列表 回復 發帖
什麼時候用雙倍經驗卡最好呢:onion05:

回復 #1185 gracetoh 的帖子

謝謝你gracetoh ,如果有興趣玩寵物打怪,到時再加入啦
原帖由 bubu1109 於 2008-6-28 09:55 AM 發表

平時記得關了PK呀 ,競技場裡面有記錄的
睇唔到邊個殺死我:onion03:
原帖由 Qkwow 於 2008-6-28 12:24 PM 發表
什麼時候用雙倍經驗卡最好呢:onion05:
當你覺得自己升級升得好辛苦,好想快D升級時,就用他啦
原帖由 Qkwow 於 2008-6-28 12:27 PM 發表

睇唔到邊個殺死我:onion03:
唔通係 ,好驚呀
可以送我《王者疾靴》,《王者圣甲》,《王者之墜》...我很需要...pls
:onion03:

回復 #1191 samchoi777 的帖子

你等一等先bubu1109 帮主会给你的
干嘛笑我?我要赶着升级...我很需要...
原帖由 samchoi777 於 2008-6-28 07:13 PM 發表
干嘛笑我?我要赶着升级...我很需要...
我一定是笑跟你说啊难道你要我跟你一样吗
你等一等先bubu1109 帮主会给你的
今天怎么搞的全部去了那里
好无聊哦
出咗街大半日...返嚟見到隻寵物俾人打死咗...嗚!
晓碧,我就来追到你了,哇哈哈:onion31:
原帖由 samchoi777 於 2008-6-28 06:28 PM 發表
可以送我《王者疾靴》,《王者圣甲》,《王者之墜》...我很需要...pls
:onion03:
剛才給了你一套
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-28 09:54 PM 發表
出咗街大半日...返嚟見到隻寵物俾人打死咗...嗚!
平時大家記得到事務所關了PK功能,那樣就不怕被人惡意PK啦,話比你知丫飄飄
其實攻擊你寶寶的是我因為我得唔到你ge心,我都要你的寵物

以上亂講
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-28 10:15 PM 發表
晓碧,我就来追到你了,哇哈哈:onion31:
jasonlcs87你追曉碧,重要就離追到 ,為什麼你們會這樣,難道愛情就是由打怪開始

jasonlcs87是不是你打怪時唔覺意,不自覺打中了曉碧的心,令他心動

祝你們幸福啦