返回列表 回復 發帖
原帖由 hihihuhu 於 2008-7-26 05:30 AM 發表

彭少   你果個附件好得意  ,  你係咪叫喚緊呢個人丫           
係咪叫喚緊呢個人唔重要,最重是我鐘意呢個附件!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你要去死唔通我唔比你去咩!
老大我现在需要些复活宝石啊..
we are friends.
老大!我可唔可以要d红宝石啊?少少就够啦…
我冇晒钱啊… up唔到level左… 惨!

回應 ice.key 第 2180 篇文章

几时换了画???好COOLwor
原帖由 GQG 於 26-7-2008 03:41 PM 發表
老大!我可唔可以要d红宝石啊?少少就够啦…
我冇晒钱啊… up唔到level左… 惨!
紅寶石GQG50送禮2008-07-26 15:46:00

老大不得闲,拿去用着先啦!!!
原帖由 stephenhor 於 2008-7-26 03:47 PM 發表

紅寶石GQG50送禮2008-07-26 15:46:00
老大不得闲,拿去用着先啦!!!
唔该晒… 大佬…

回應 ice.key 第 2180 篇文章

thanks you
we are friends.

回應 GQG 第 2184 篇文章

sap sap sui 不客气!!

回應 bubu1109 第 1 篇文章

hi 是我...... 我刚买了宠物.....还不大会玩...刚刚还给人打死了.....可以教教我吗??
原帖由 yy@sam 於 26-7-2008 04:41 PM 發表
hi 是我...... 我刚买了宠物.....还不大会玩...刚刚还给人打死了.....可以教教我吗??
赤血之劍yy@sam1送禮2008-07-26 16:46:39
復活寶石yy@sam5送禮2008-07-26 16:45:32
神秘之靴yy@sam1送禮2008-07-26 16:45:06
飛翔之頭盔yy@sam1送禮2008-07-26 16:44:51
神秘之甲冑裝yy@sam1送禮2008-07-26 16:44:30

你看第一面就回明白,穿上裝備,復活寶石将它復活就可以了
原帖由 yy@sam 於 2008-7-26 04:41 PM 發表
還有記得去事務所關閉pk喔