返回列表 回復 發帖
我已投票
ccw-james 發表於 2015-1-28 05:49 PM
Thank you, 很好的投票選擇
路人甲你的簽名啦何來有權限加人功勲
「我已投票」

評分次數

• blacker14tt

我已投票

評分次數

大家請投我一票,早唞
局部區域潛水中...
timmaxsing 發表於 2015-1-29 09:48 PM
折現
局部區域潛水中...
timmaxsing 發表於 2015-1-29 09:48 PM
你"fing"到我暈車車加功勲不是我

投票規則:
1. 每人只可投票一次, 一次最多可以選擇兩人
2. 投票後請於本帖內回復「我已投票」, 每帖會有15積分 15大元的評分
你"fing"到我暈車車加功勲不是我

投票規則:
1. 每人只可投票一次, 一次最多可以選擇兩人
2. 投票後請於本帖內回復「我已投票」, 每帖會有15積分 15大元的評分 ...
Pedestrian_A 發表於 30/1/2015 06:52 AM
你簽名誤導人哋以為投你先有+功勳
認真睇真啲真係又真係
你簽名誤導人哋以為投你先有+功勳
lckiong 發表於 2015-1-30 07:04 AM
每個人都聰明, 投票前會讀資料
我已投票

評分次數

╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥

路人甲簽名檔行為不當, 本人保留最終決定權

圖片存檔:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我想大家明白, 我並不會針對任何人, 舉辦活動當然希望大家參與
要拉票當然冇問題, 但係我希望唔好有任何誤導性嘅字眼
我亦希望路人甲知道, 如果我唔指出問題, 將會有人誤會我縱容相熟會員
在此多謝大家嘅熱烈參與以及支持, 並且包涵身為舉辦人嘅我嘅立場
今年該活動差不完啦...票數50票,但結果有點出乎意料喎
我已投票.

評分次數

投票已經結束