返回列表 回復 發帖
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
外星貓E生
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
, s& N; h) e5 v* D5 r1 b8 W/ j1 yCC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
+ Z- }; S7 T" o4 R0 s4 S- T, QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 `' A( ~5 B3 t0 \* f" x' U! Z+ R$ G
" H0 a6 k0 b! U* c

$ y6 \$ J- w* t7 @6 h; _公仔箱論壇今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,公仔箱論壇( a- l* A/ [) k- f* T6 B, Z( f
更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯....公仔箱論壇/ I% M6 [$ v+ W# `7 y4 X  `9 l- v' `) |
我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇,
6 G$ @) m  y% E公仔箱論壇我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛tvb now,tvbnow,bttvb7 M: V" G+ g/ r* O% u- K3 u$ s
我已經搵佐資源全套下載來睇
$ c6 D' ^0 C: w) T5 m- B4 I純粹捧萬二蚊場
條骨都無佐lu
第一題答案B,我未睇,估下嘅遮tvb now,tvbnow,bttvb+ i  ^. _/ @7 j; R+ M
第二題答案C ,又系斷估無痛苦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ }/ ^( a/ y3 {4 ]% y- ], F% J7 g
lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
: g8 u4 r3 g" Q) utvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇& S  o& T  X8 K  o: o
哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..
) T8 q  j, C! Z1 E, TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* \$ A9 v0 h* F, G8 d0 Y' L# |
該煨,
8 H% l+ X4 B. ^" p, l5.39.217.76本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,' P. ?( x& o" v) b3 m. H
又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。
$ U, `! J/ d6 N- PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。請幫手宣傳吓,
- r# f9 v. K. e" ?4 S  b2 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇劇同步討論樂趣多
2 z" @; W% f( H2 Z* |! w, E6 o5.39.217.76齊齊追劇回覆笑呵呵
. a, B2 _$ l- j8 u2 I3 u
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩* [2 q* M: a. I6 O0 S/ |
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
E生係我地方買AD,問過我未...tvb now,tvbnow,bttvb; ?) U: L7 b# G& G8 |) l- w3 R
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
7 V6 f0 C! _' L9 ?0 T8 C% K公仔箱論壇公仔箱論壇% A. W. w, A6 N* {0 k/ h. P
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,tvb now,tvbnow,bttvb0 W; F+ w9 s1 ]5 m  \9 D9 d
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,. }* @+ |! d/ }6 ?6 H0 S1 h
將功補過算係唔話得囉....
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
9 ?7 G2 f$ W8 K. r5.39.217.76我已經搵佐資源全套下載來睇
5 r, R2 h4 n/ O8 Y" W* B% P6 o公仔箱論壇純粹捧萬二蚊場
9 p9 D( ], a) o, z5 `. o1 Ztvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
6 W* ^" P* r* [: r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 X( x' a! q# }6 k; W/ ?$ _& i
睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,
0 r+ j: N" ~. C  M4 x3 Y$ ?5.39.217.76我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,
. T" n6 q" h, o+ @  j當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,' x7 W' J" _; u
完全唔同劇情,仲有咩意思?
6 s, m& i3 C, ]" J5.39.217.76
# |: ~9 K: Q( Q2 }- r: A8 q; Ndownload落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
E生係我地方買AD,問過我未...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 o- {- k; o/ G
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
" R3 [7 F. |! w7 s; J  k- H5 l( ^- _tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇6 e" h* B& s3 I9 L+ r6 p. Z
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
外星貓E生
. j: i. j. i; Q; [* ~

6 C# Z; G' L  I  lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
; y3 u5 y/ T1 c, Y7 w- F! y# iCC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
/ k: |* F) G* B2 }- n
6 \4 ^3 r7 Q3 \& [6 f
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
  M. @. o9 O: `! d4 t6 L/ W5 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...6 @9 v* P! J# h! F* x* |
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
( o0 j- W4 j% ^* O% b( c( a, o( F9 u7 E& ~4 p
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
9 d9 {& G2 S4 y0 U7 O呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...
0 O- u$ d4 \. J9 e% x2 K; P8 c; ^tvb now,tvbnow,bttvb厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
/ j5 j6 q4 c, \& i- f' H% `( b! bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
( @" q! h! ~( b& xtvb now,tvbnow,bttvb9 P0 t6 F/ W/ _' v7 U. B
點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
外星貓E生
' \) \4 ^2 P4 O" Q$ n6 m公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# Z  F; G7 s) x
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
! y3 S2 k! w6 b不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
0 ]" P  K2 {" {- U( h公仔箱論壇將功補過算係唔話得囉....
  C( y8 _5 ~1 T/ N; X% M金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
: i+ ]3 S/ L7 _5 y, h
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?
1 @- U7 F  x% ?' o% k, ktvb now,tvbnow,bttvb  G0 R) ^! w% |) I$ T$ |' H# y
[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?
7 U2 {8 ^4 I. P$ Gb)1個公仔箱論壇5 M9 f' q' q/ s0 x7 W7 z3 y6 W5 \
5.39.217.76% |7 s7 i. ?: G8 U1 f5 P
[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# z( Q! J% p$ M0 [. ]7 p
c)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
+ P# E3 x, J( C. V# b
+ B) T* ]. m" j' ~5.39.217.76呢個答中有獎遊戲聽日先截止,! ^% b0 P2 ~5 X0 p2 W# e, _: x4 C
睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,
  z1 m' m3 J9 A% I9 ~5 `8 e真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,5.39.217.76$ Q; c0 K; A7 A' e' C) g$ u
..己經出到呢招嚟招客....5.39.217.76* @3 k* n% ^7 Z6 w/ Q" O
tvb now,tvbnow,bttvb, g7 _6 J' |/ G4 L8 H) S. u
金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 E# H; V& V8 w
公仔箱論壇( z$ c0 a3 R! `6 q6 ]
金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
第一題答案應該係B - 得1個細妹
6 g  ]6 y  ^! `: RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第二題答案係C - 我都系斷估架公仔箱論壇2 Q2 \. P5 {4 O
sorry, busy working, 仲未睇完...