返回列表 回復 發帖
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
外星貓E生
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點* V5 I6 L1 }& X8 r
CC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
3 z$ K  a! l* C+ D: L

0 j$ h) B5 }! ^6 Z4 _5.39.217.76
9 ^+ }" H  ~* s% k2 S公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb, m9 |& a0 `& n& d6 D( W
今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,公仔箱論壇% \/ \9 M7 R& b. j" A' ~) Y$ F$ z
更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯....
) E% T2 ^: ~' ?" H. C7 C我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇,5.39.217.76) ]( e7 I6 l$ N
我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
9 A) A; e, \1 H* A% ~/ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我已經搵佐資源全套下載來睇tvb now,tvbnow,bttvb0 P; u. J8 z3 u2 M0 ^( E
純粹捧萬二蚊場
條骨都無佐lu
第一題答案B,我未睇,估下嘅遮
3 }7 F* |! C& L/ m第二題答案C ,又系斷估無痛苦
. s" K; m) T: O1 htvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
5.39.217.761 F7 a: q1 Z6 z' G1 H% V

8 s9 @3 {# ^6 h- ~' j1 j哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..
8 `1 w; G+ B! d- ^公仔箱論壇) f, t4 `# x4 b6 }' ]
該煨,; Q+ H6 C' `0 |, r0 y
本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,5.39.217.76$ ~" N9 W% O3 `. O, {
又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。
& ~  {) d! J- u5 f+ ]2 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。請幫手宣傳吓,公仔箱論壇) T$ I5 u! w  }( L# X5 L
睇劇同步討論樂趣多tvb now,tvbnow,bttvb* j0 b/ |3 _3 Z- G! l4 l
齊齊追劇回覆笑呵呵

; E8 c% E+ U0 P7 w# y$ x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" L  r4 w  }$ X, v
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
E生係我地方買AD,問過我未...5 T* u- X6 f( O( W, T1 f
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
; d: x- L' s9 l5 Y' Z7 o6 |% d# |: K8 P: ]' o& V# P1 V; t" u
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ k" V9 ]' C9 h8 M
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,tvb now,tvbnow,bttvb% u1 C0 H% K' W, L. c: E
將功補過算係唔話得囉....
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛tvb now,tvbnow,bttvb$ y  |5 B; b' X7 a5 E2 U
我已經搵佐資源全套下載來睇
8 p8 f7 {5 L3 E! e8 j& a7 S6 @9 H3 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。純粹捧萬二蚊場
  N2 c* S; E; J- L4 P/ ttvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
1 f1 m, i% K' v3 o# bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. H& @/ C. X% ~, N睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,公仔箱論壇7 A& g. |; r, j' e
我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,
; r: N- I; p+ B9 A0 V9 G當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,0 S; m9 {7 i  C# B
完全唔同劇情,仲有咩意思?5.39.217.76# a5 L9 _8 s$ F( h
5.39.217.765 {" q9 M, n' l+ N7 }1 m
download落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
E生係我地方買AD,問過我未...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# v  F# n- I, w: l$ o# v
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
6 v: U6 b" k& c7 G+ q5 U- @5.39.217.76
2 J- h0 V1 b3 W0 G7 [0 ]2 Etvb now,tvbnow,bttvb無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
外星貓E生
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( I; n, y( K1 r* @/ D
5 }4 h  m9 r6 f% v' ~
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
8 A  R4 d6 B3 g# Q5 J' X5 e5.39.217.76CC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. e$ K! T! B5 m9 {1 H9 q$ g
5.39.217.76: ~7 W7 ~' g. n5 q" j
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 @/ `2 x) X! r
呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...
- t1 z: D/ M7 ]& ]7 U! w" Q5.39.217.76厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
8 H# ?+ X% q$ _
7 p! j8 f8 O  n( ^, r: c2 G- Q嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
$ v+ k: y  y8 u公仔箱論壇呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 t  Q' @3 ?0 p0 g* E) J; E. V
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
- o" {8 ~; s0 k( R7 }* c公仔箱論壇金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 e' m) D1 ?, t$ N/ G3 {

" g+ f# o) q0 k% Ntvb now,tvbnow,bttvb點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
外星貓E生
tvb now,tvbnow,bttvb" Z) _3 Y5 a# q: o+ W
tvb now,tvbnow,bttvb8 A8 P: ?' E5 o
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,tvb now,tvbnow,bttvb0 M6 b% w- N. N3 b, g
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,5.39.217.76  o+ z0 C( @. ?$ }
將功補過算係唔話得囉...., X; c' a5 K% Z. f- }4 l8 _2 R2 @1 t
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
1 j! h' T1 u: I, P( K1 @5.39.217.76E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?/ V( j$ R# w" j: \+ J( `( N
/ l; H2 u, a8 o5 ~7 m: o. q
[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: d. ?/ y( W0 e! n
b)1個公仔箱論壇; e0 S2 @4 u/ U, g
5.39.217.764 X! m0 m( g. |
[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?公仔箱論壇8 r% y2 r; K0 P
c)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
+ Z6 ~; E8 `3 {tvb now,tvbnow,bttvb
1 D, \; B3 Y* q3 Xtvb now,tvbnow,bttvb呢個答中有獎遊戲聽日先截止,. w2 J7 H+ N- ]
睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,0 K& R9 p" q" o# U
真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,
' @* \4 n- \5 ftvb now,tvbnow,bttvb..己經出到呢招嚟招客....
$ ?8 G0 C. b4 _; u/ c1 h$ P2 X2 s5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb% m. r  q, j1 l5 A
金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
5 X& i/ m6 W$ n, Htvb now,tvbnow,bttvb
6 B" X# N0 n; f$ a, G* stvb now,tvbnow,bttvb金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
第一題答案應該係B - 得1個細妹
- g1 l0 p% I5 H! ?/ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第二題答案係C - 我都系斷估架
7 g+ T9 y6 C) E: P/ Lsorry, busy working, 仲未睇完...