返回列表 回復 發帖
好多人揀7號
blacker14tt 發表於 2014-12-24 08:11 AM
非常期待7號卡內容
車車, 我選19號. 多謝!

blacker14tt         3 秒前         TVB 20000000 元                 積分轉出

評分次數

• blacker14tt

非常期待7號卡內容
timmaxsing 發表於 2014-12-24 08:44 AM
試問一個賠錢既號碼又有勿野好期待呢?
好多人揀7號
blacker14tt 發表於 2014-12-24 08:11 AM
當年鐵逹尼號沉就係因為多人坐.
試問一個賠錢既號碼又有勿野好期待呢?
期待一下都係好事...但可能蝕水或者不會呢
期待一下都係好事...但可能蝕水或者不會呢
timmaxsing 發表於 2014-12-24 11:09 AM
唯有係咁安慰下自己啦.
pknoface 發表於 2014-12-24 10:30 AM
你確定你咁樣咒人會好??
最多齊齊死
十年一刻,一路沿途,感激有你
簽名被屏蔽
車車, 我選1號. 唔該!
blacker14tt7 秒前TVB 20000000 元積分轉出

評分次數

型 英 帥 靚 正
你確定你咁樣咒人會好??
blacker14tt 發表於 2014-12-24 12:08 PM
我都係講下笑遮.
blacker14tt         1 分鐘前         TVB 500000 元                 積分轉出
我選9號卡。
謝謝。

評分次數

blacker14tt        28 秒前        TVB 2000000 元                 積分轉出
我選5號卡
謝謝樓主辦活動

評分次數

車車, 聖誕新年大回饋活動我選3號.

bblacker14tt        4 秒前        TVB 2000000 元                積分轉出

評分次數

人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
blacker14tt         5 秒前         TVB 20000000 元                 積分轉出
我選07號卡
謝謝樓主辦活動

評分次數