返回列表 回復 發帖
因為他製作的東西不比TxB.好太多& U3 {" R$ |, V. a
Pedestrian_A 發表於 2015-3-18 03:47 AM
其實如果不是被打壓無得領牌
+ G4 u3 i, _5 O) C5 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大家一齊用免費頻道,都未必不能形成競爭嘅

評分次數

• timmaxsing

條骨都無佐lu
其實如果不是被打壓無得領牌
4 E6 S9 C8 y, M7 r公仔箱論壇大家一齊用免費頻道,都未必不能形成競爭嘅公仔箱論壇* F; F* z" ?& R" P9 K& t  K+ k1 D
lhy92725 發表於 2015-3-20 10:01 PM
另一個ATV
又吾至於嘅,D劇唔系話完全無質素嘅
條骨都無佐lu
又吾至於嘅,D劇唔系話完全無質素嘅tvb now,tvbnow,bttvb. u2 j: S/ q2 Y' ?, ~" ~9 Z
lhy92725 發表於 2015-3-21 10:19 PM
香港人不懂如何轉台
香港人不懂如何轉台TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ i, i$ P. ^1 f1 k6 |1 Z& s% e
Pedestrian_A 發表於 2015-3-22 03:30 AM
: W+ _0 i8 Y7 k; ~. F3 c0 ]( G7 @4 I7 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另一個角度睇,D人忠心不二 我就邊個節目好睇就睇邊個。有套叫《導火新聞線》唔知路人甲大哥、猫姐有冇收睇,聽聞唔錯。

評分次數

• timmaxsing

我等緊做完一起睇,睇介紹系唔錯
條骨都無佐lu
* h" ^# d, B) l0 I5.39.217.76另一個角度睇,D人忠心不二 我就邊個節目好睇就睇邊個。有套叫《導火新聞線》唔知路人甲大哥、猫姐有冇收睇,聽聞唔錯。公仔箱論壇9 j6 Z5 ?8 ]$ t2 X* k
mnb1123 發表於 2015-3-22 09:25 AM
想看但下星期開始忙
《導火新聞線》 算周家怡代表作吧?
睇評論話周家怡做得好好,DL咗12集仲未睇
《導火新聞線》好像唔錯喎,我到找資料守候開帖比大家討論下及玩活動先.........
《導火新聞線》好像唔錯喎,我到找資料守候開帖比大家討論下及玩活動先.........公仔箱論壇+ N. r+ k. E# G( d3 r
timmaxsing 發表於 2015-3-26 04:32 AM
Busy this weekend and will go traveling after Easter...  
Busy this weekend and will go traveling after Easter...  
' o4 h$ ^8 p: ~8 dPedestrian_A 發表於 2015-3-26 04:45 AM
You Travel ... with me to open the discussion about the article?
《導火新聞線》好像唔錯喎,我到找資料守候開帖比大家討論下及玩活動先.........
5 y! z  @) O$ Z2 |, }, M公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2015-3-26 04:32 AM
公仔箱論壇% w6 ]( m) a0 ~. p" q
- h4 |& z2 R8 b
幸苦晒J神!
You Travel ... with me to open the discussion about the article?5.39.217.764 G7 H4 h) R3 D, C- k" ~. K: e
timmaxsing 發表於 2015-3-26 05:00 AM
是一個傳統每次我去旅行,你派獎金
睇評論話周家怡做得好好,DL咗12集仲未睇
9 `8 F" s, a* ~2 Lmnb1123 發表於 2015-3-26 01:47 AM
# u% S- u- L, Q5 B公仔箱論壇我空間下載吾到,要等文武兄一次過比百度盤我先下到
1 n: o( x5 j% Y' O3 a4 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以要遲D做完曬先開始睇
條骨都無佐lu