返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀公仔箱論壇" V6 U# @: h/ c4 ~+ |
請問邊度有得睇?
我都想睇番呀公仔箱論壇+ s7 @  F1 `8 M  R/ w! q3 _
請問邊度有得睇?
' |% ?8 p* G6 H4 A8 j/ p! ^公仔箱論壇熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; _2 c; Q- i/ ^( G( x: s
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
5.39.217.76* W$ Q% A$ j8 t% m* }# I
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既& I' \! U1 H. v8 E7 u# w. z0 M
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
' M, Q1 Y  z: @6 d( m/ B6 v- Z. i- R
公仔箱論壇5 l% m; T* D+ l! l& ]6 O
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
# R' _: i9 U1 t% o7 p  k, b9 v
- o# v6 F+ c" s4 [* [* S! Y公仔箱論壇上網睇架? 有冇網址可以比我呀?5.39.217.76% d0 y, c* O5 D. k. T8 ]  Z+ z
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 H7 F* ?- Z9 N, c0 J9 U0 B  e% R
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲tvb now,tvbnow,bttvb  b) K& {3 M; ~
你就咁上網睇睇唔到架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ l  V, @+ q9 ]% J" d$ Y2 b
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
' a3 I+ |8 m& m$ P7 a5 W" y8 s你就咁上網睇睇唔到架tvb now,tvbnow,bttvb( ?0 y" {) T9 W1 Y4 q1 W& {4 K
liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
公仔箱論壇: j) _$ W3 V9 m/ \9 F
公仔箱論壇! I& F# M1 Q- t8 F( Y6 w7 c+ N8 N) r
原來係咁@@
9 a% U2 ?, n  g+ _. w' \0 o1 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
, m+ r) I( ^$ _( `& A* z. s# H* _
. W9 k  ~: T7 A9 s
原來係咁@@公仔箱論壇, m5 o2 R# J, _9 j0 `6 N
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
. i9 K  }+ d: {% o8 {8 v公仔箱論壇熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
$ I& I' g$ h& z! O* f  q1 W, s
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
" e! K3 F9 Q" S% U# R. Rtvb now,tvbnow,bttvb而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
5.39.217.76* L' T& V1 D" |' h; z+ t
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦公仔箱論壇. P( Z$ c  L8 G8 o- J2 r
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
$ P% p9 c, I6 k( N- Qtvb now,tvbnow,bttvbliljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
! l* b6 M1 {: p, D/ |* n3 F5.39.217.76* n; Y9 n# f2 D" ?+ x
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
5 y6 h' G6 r! ]! |1 D# Stvb now,tvbnow,bttvblps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
! t" |% g% K" _  {1 v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! k4 m  v$ s8 a# A7 e' F
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
& J; O9 \! a0 |# d$ t$ etvb now,tvbnow,bttvb我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。