返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
1 l2 v* h4 J$ b' I& \4 J, E. \1 Ntvb now,tvbnow,bttvb猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
4 T' S6 S6 c. @' K0 Xtvb now,tvbnow,bttvb猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...
2 I  Z4 E1 m! y* C' z  _. J6 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈7 N7 B+ R1 K- K
Pedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  Z' \* l2 p- m8 I' \4 h
係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清
% d% Y9 G1 m2 Q( V" p7 Y雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀
* ?' E. L& \7 B文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生
& M6 ]8 d: j0 R0 C, P' q) d2 DPedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
; |1 e- V8 _/ W+ I+ \; Ntvb now,tvbnow,bttvb9 s$ }- Y9 C1 N6 n4 }, E4 X
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
. R2 U' c7 d7 i5 M  C+ i8 S/ T+ I
* r6 C. F$ H; `  U; a/ o' N1 Y. e$ A# M2 i4 M' }
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
7 I3 N# M1 K: @/ t1 y: `# e5.39.217.76文武兄幾時返黎呢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 c9 ?. T% {$ ^0 D. S. n+ V
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote], ]% c3 A* G4 [: e, H
公仔箱論壇1 M) Q" v$ I0 N2 |% o0 u0 E. T# V- m
猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& t- p4 E1 p6 u

0 F+ u# ?. |5 g: e多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
5 i5 a. T! Y: d1 Z; m& I. v- {公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb1 R7 z, r$ q. ^" U

% M* r2 F, q9 J: Uquote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
% J  E" D$ p$ T3 o( Dtvb now,tvbnow,bttvb文武兄幾時返黎呢5.39.217.767 F$ o7 e1 ~3 t
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...公仔箱論壇8 N& s/ @6 n! K( V
mnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。
" u3 S, g3 e" M! ^9 M5.39.217.76: ^5 g' i  i! F0 S. N
是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~