返回列表 回復 發帖
1 r5 K. d5 F( j! J
* }9 q% f  {) M/ G) u咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
( h6 Z4 V0 l7 R7 p+ ~5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
公仔箱論壇, y$ ~. G  w$ e1 F7 p' i8 d$ N

7 }1 b6 P* U) P7 _4 l$ i* O6 Y話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?! k* [$ {- v6 U, F/ X" W
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 03:17 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% `& m/ F/ W4 V/ F5 W

8 X' r4 Z/ L3 z6 E0 B8 y7 l1 `公仔箱論壇
% ?* ]5 L" z, c7 `

& T+ ^1 ~; e2 n3 c& _! j, @4 @$ |5 e公仔箱論壇lamlam賣廣告5 S( J$ f! D/ D) ?
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
6 v0 o* i6 u$ v/ Mtvb now,tvbnow,bttvb4 x. @# n; X+ d3 ~
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。5.39.217.76% m, ?6 n2 q0 k! X% c
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?! m, T( Z2 n% O8 q4 K# e' i$ F6 Q5 z

0 h3 W6 p, P5 r0 ~5 o- N4 K8 B5.39.217.76
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)4 x- q5 x% {# x" x! a! r

7 d7 J: o: z: D/ ~tvb now,tvbnow,bttvb2979866公仔箱論壇. `- l0 B* w) F0 b, I
2979865TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 v+ N- s% l$ W; _# Q8 [5 f) a4 ?1 t
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。公仔箱論壇+ o2 Z1 i. M, ]8 r- Z

, y* t: p" O# ]8 D+ \' BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。297986229798632979864* z2 T; l) E2 ?+ B
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...公仔箱論壇# e. Q; V0 c$ N( x0 R( }
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
- H. X0 c/ e% W  Z# b7 N

" ]: i+ B2 j, s" L. _" s8 G- h我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
tvb now,tvbnow,bttvb& _  J2 r; Z4 W
" B& G6 o/ _' ^" ]7 y! NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。tvb now,tvbnow,bttvb  N' v) r% A- u5 v
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
$ v8 J; E) b" U- \5.39.217.76
/ Y0 ]9 ]4 Y/ i! v我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...tvb now,tvbnow,bttvb2 m6 U& E5 E4 r- p# U
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
% Q. N4 w' i% G; q# i7 |
公仔箱論壇* \& N; x; F: K4 M/ V" q; m1 E* b% \
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐), X5 S( w7 Y7 P& ?" M) H
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
4 o! J' j+ s+ BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C5.39.217.76/ J8 n+ h! p  g' C
...5.39.217.762 }* E. X& i/ o
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
9 d: P( p( j/ ctvb now,tvbnow,bttvb如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
/ A7 y, l. O- @# I" k' K' Y5.39.217.76) X4 k/ c5 E2 X
' S  K3 M" O( E% X3 T' E4 a公仔箱論壇5.39.217.765 x4 L' J8 H+ Q) a
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
  U) K) W+ W5 M2 c0 Z) P) p0 P; p公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
9 U" k4 t& y% n
% K3 K/ K5 l" }公仔箱論壇呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。
# F( T  S; ~1 f7 Mtvb now,tvbnow,bttvb( M5 b. a/ b, H2 K
2 @2 {) Y" P% t. W& s* i如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐' {/ J  Z  n! d7 S5 l5 u
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
" y- N+ b& @* F5 i; y
. ^+ {. d+ |  ^8 T公仔箱論壇係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( c5 E  N6 r5 G# r; j

c3 k0 j' h5 l* \/ D# H6 m) i2 n# u5.39.217.76
# |) L1 D/ D2 [0 I喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
" G: \% i3 M4 X6 `4 G7 `公仔箱論壇8 w3 R0 I. n/ P1 s2 L
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!tvb now,tvbnow,bttvb; |" M4 E" M. q8 D1 }6 G
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
) I7 \* }) }. O0 p5.39.217.76
4 [( z8 }( U3 N4 r; ^* q! C7 l5 e5.39.217.76係呀?
, D! J* n+ l4 A" u& b" O3 Z7 t" Btvb now,tvbnow,bttvb咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。5.39.217.76( ]# h" I9 W) N7 q2 L
% L% p* M9 B" ?
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
* {4 `( n9 M+ x如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
1 g/ K+ I1 e/ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- x; m2 M0 x% Z0 O6 N" E
, V5 w) {' O- O% h/ h3 a' y
咁得意我都想試下呀
( z  Q7 q: `8 X  ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 l* H  g) Y. T$ v! f5.39.217.76係呀?
2 a2 ^; t# {- o2 \咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。公仔箱論壇" d) W8 R2 s; K% w
tvb now,tvbnow,bttvb+ n" @4 X4 H4 ?1 ?$ `; B
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
2 I! o! n1 W. Btvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' X" g5 D- p) ]- ~2 B; v- u
tvb now,tvbnow,bttvb& K/ ^" @, r# k/ z+ `$ r
祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
tvb now,tvbnow,bttvb+ Q" ^3 ^% K  A
公仔箱論壇# ^' C" N' ]7 w0 J
咁得意我都想試下呀
" o& u' I1 \: O3 A) W, m: h公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
# Q7 z5 U6 c0 m0 ~0 r5 [自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。
6 L# E" [% H7 o8 U7 F玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。

9 ]1 B& C4 V# z  _6 ~
5 w& V; }) M9 q& T7 m! {+ u( l* hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
公仔箱論壇+ R- K. m8 a9 o( ^( N0 I- R
自己玩拔罐好危險架喎。公仔箱論壇/ n) J; m$ I: Z( c  W9 t! Y+ I
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( {- G) G: M. x
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
tvb now,tvbnow,bttvb. p3 }5 |9 r/ W
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷5.39.217.76- x0 ]' i3 a" h5 p
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
  k. B" u7 I/ }' V; e; s" g& ]/ P/ t1 h% E5 @
係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
公仔箱論壇& W* d1 N  c- o9 W

1 e% ?4 ?9 ?) y: b4 D5.39.217.76係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
. S+ R2 F3 [, i! d# l- vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2980492
0 n; o' n& p# L; XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ {8 M7 Q% z9 e5.39.217.76喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
5 k$ C! ]- E4 t7 f% q0 L1 Vleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
  _4 s( O+ M& N0 G5 o% ]4 r
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
; P. Y1 m/ m+ m" V8 ]! Utvb now,tvbnow,bttvb我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細