返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
1 ~2 o4 y/ T/ s5.39.217.762954357
% h5 g2 L) C' s5.39.217.76朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; _, i4 K" w7 h1 r
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
公仔箱論壇  K! H7 n5 e3 I& p% h+ M8 _
5.39.217.76  j$ Z. T0 N& a# w0 M) X6 T
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水公仔箱論壇6 t* V/ v# n8 K& ^
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
& M* Y% r) b+ E
7 l: m5 j) M4 _咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
7 p/ K* I9 C- v1 Y唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?公仔箱論壇# h: l* |8 g- T
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 z( k: y* O0 u* ]
0 C2 \! N. S) d3 V: _# F1 J, j
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 F9 n; C$ X- j* ]
% ]% n5 ]( E0 O5 m5 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。" `7 v6 g) s% P% j+ {; ^. _  X
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
/ }0 e6 H3 V, F2 v
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 s1 T. D* E+ u: S1 h
) ^* p1 A' ^7 X. x  s* g
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
& {3 ?" ~& v% _tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
0 a, R) \$ \$ j6 i/ d( p1 g+ l. j8 c) i, h$ k8 V& V
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, G& E/ |* K6 B+ [4 L, h
咁正! & a+ a+ z9 W6 M1 _$ {
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1 k5 U7 o: S) W公仔箱論壇係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先tvb now,tvbnow,bttvb  s# j" B1 w, b3 v5 ?  U1 z
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
+ P4 p+ B& I7 o: ^上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
  Y" o1 X! }. ~$ `tvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
6 G! A1 C% h! _9 ?4 e: I; f$ htvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) G7 X, d* y1 E  P) T: U* |
' B. c) l7 h, V5 A
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
3 I9 [( i6 J) n; k5 H$ y

" j& {2 B+ I3 m# {5 V8 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2955088tvb now,tvbnow,bttvb% B9 b0 B. Z, \6 R
咁正! 公仔箱論壇, e+ g2 O* H- D* \6 |  Z) G3 h& b
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
5 Y" f3 g( b- g0 L! Z& jleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ \2 k8 H( c: ^2 b+ p9 Z4 N+ w

. ~: P7 G9 o0 L$ K6 k  Gtvb now,tvbnow,bttvb有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
3 r& H: W( x1 M* o5 o' \3 D
  e" J/ N& e. b2 @1 @另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! 公仔箱論壇2 f/ t6 K6 V5 P$ Y, m6 F
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

& k4 w% D2 U6 [) y. l1 ?7 m" ]' rtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇& ]+ N4 _- u8 T* e, [: @' T
, Y0 |( x2 Y+ U( a9 ?  e; q0 x$ l
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" M6 J' d& b8 Y3 |$ \) j
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
; b- ]* f4 S# a7 l公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
0 o4 [- v0 I8 h. a' ytvb now,tvbnow,bttvb* u$ N8 T- f6 ~0 K8 u4 K
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?公仔箱論壇6 x% x6 s9 Y1 v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" L. V' @2 A* J" [& y1 n& }
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......
公仔箱論壇. a1 S2 p2 \. M. L0 |

7 l! T! g% a  f( o" a# L0 R
0 K9 T- \/ Y, {  M3 z如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?# N$ p- i2 o- l3 Z' z: j7 @  _

4 r9 ?' i+ ]; d; a/ n+ `- \5 Y公仔箱論壇另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...公仔箱論壇# P5 n3 B, @9 q6 ?" X
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 B4 v1 b  U1 p8 K: s) E

& W( I; a) }% a$ W2 Y  ?公仔箱論壇其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。