返回列表 回復 發帖
6 P; U3 ~2 h  w5 s公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& P! @3 s- @2 s  X; t. z) F, z
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!公仔箱論壇) n) F8 {& M& w3 v$ M+ w. l
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
3 ?8 w1 O: v- u4 t  y( D) C% ?3 k公仔箱論壇係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。公仔箱論壇% z- [( I+ ^3 c; n
tvb now,tvbnow,bttvb2 w9 w9 \. x- f7 u7 T+ V8 t* r+ u

7 k+ V2 I0 G/ p; q6 C/ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错

4 y  `/ p8 f6 b2 y我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
29466250 a, |, Y# F" K* P+ E8 y7 }; p
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. m0 m* p/ `6 E! O9 S. J( b+ D
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
1 W- f& I' H* O- n) q0 q9 B6 |; J
. E# N+ k8 m5 _* N6 s5.39.217.76廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
公仔箱論壇/ B* B, F" ^( o1 y6 \+ L
4 _! ]3 z) q  ^
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇tvb now,tvbnow,bttvb8 U* z0 n2 L" D* i7 {8 m. _9 L
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
9 g  b8 }5 _8 [" }" m8 u$ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁陰功吖?tvb now,tvbnow,bttvb5 X/ c+ ]% z: v' r& ~
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 5.39.217.76) @1 y' w, m& M3 ?
5.39.217.76* z7 |( W# u) `7 U, I9 W7 ~
0 l' t, G+ Z/ C" h8 A# t) t) C
咁陰功吖?
' h$ i% G1 `& U, Z& k- k1 h$ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....5.39.217.761 z- U0 ~/ @- Q$ o6 n
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼4 n& ?9 n! j6 V2 G( a" s# E
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
/ F  N+ J4 O" k6 T. }* q9 I7 a' e公仔箱論壇/ L) z, I$ [7 \
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
公仔箱論壇! U' w0 m2 c+ T. p

9 E! b) m9 W: Y" R佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗, k( W* {9 W" k5 i% K: d0 U6 _
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 |9 H# j* g( o% j9 C
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
tvb now,tvbnow,bttvb4 c/ r9 C- {4 Y; I7 t0 C
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
! x8 k, w. w$ P3 C7 M3 Q' ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
- D# I- c7 I# e' qtvb now,tvbnow,bttvb20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
% h1 ~2 g2 F, J4 r- l3 K8 h6 X( \4 a( I$ m8 Z; K/ D
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
4 H, Q1 t; G# B6 G* z+ P! ?公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
; n, X( ?7 X/ W  X/ o歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。公仔箱論壇4 K) F7 t' V, J9 ~+ W% M
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
7 s; W4 U) V  A9 g7 O4 @歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
: C" O; g8 B6 r5 W2 z# S公仔箱論壇但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
- s+ n, v: J0 x7 {& g0 z5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
0 z0 w! {. ~  K/ k% w/ u  A

6 `$ s4 t) D) L3 C* t# X4 a1 T聽緊電視喇
5.39.217.76, m1 r5 u, d$ l, O8 Z5 V
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
; P* x) A5 M) |1 C% }6 v& {' z5.39.217.76但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....5.39.217.76. r/ Q0 P. E0 q* I1 M
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港