返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-8 02:36 PM 發表

大哥哥~~~~~我今日终于入到黎啦!

简直系上天赐机会俾我入翻黎~~~~~

高兴到傻左啦!
哈哈 ,咁就好啦!可以倾返够本。。:014:
受唔受埋我啊~~~~~~~~~?
有無人啊???!!!!
我要一杯冻柠蜜~~~:onion14:
送到 :onion14:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復 #586 ckhooi74 的帖子

我又入黎啦~~~~~

回復 #587 vwwo 的帖子

:014: 靓女姐姐,想一齐吹水。我一定会受埋你既~~~

你要多多入黎喔~~
I ALSO WAN COME IN 吹水

回復 #592 kokjong 的帖子

欢迎~~~欢迎~~~~

你要多D入黎吹水啦!:onion14: :onion14:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-11 10:26 AM 發表
:014: 靓女姐姐,想一齐吹水。我一定会受埋你既~~~

你要多多入黎喔~~
不过好似话,次次都遇你唔到啊~~~~~:019:

回復 #594 vwwo 的帖子

靓姐边度都去,静系我个帖你无入过黎。。。:019:
系咪睇我唔起啊。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-11 03:54 PM 發表
靓姐边度都去,静系我个帖你无入过黎。。。:019:
系咪睇我唔起啊。。。。
好!而家去!!!。。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:
come in sit sit.:onion18:
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-11 04:02 PM 發表
come in sit sit.:onion18:
靓仔,都好似未同过你吹水哦!!

回復 #598 vwwo 的帖子

this month only less coming in tvbnow coz busy...
ya... din chat with 兄弟帮凤凰大姐大 '靓姐'  b4...
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-11 04:10 PM 發表
this month only less coming in tvbnow coz busy...
ya... din chat with 兄弟帮凤凰大姐大 '靓姐'  b4...
而家甘既时势,有得忙都好唔错啦!!!