返回列表 回復 發帖
網上資料或者佢地自己講都好少係真實高度... 就好似啲男藝員咁.. 有幾多個好似馬明或馬德鐘咁講真實高度吖! 馬明真係有6呎架.. 馬德鐘就6呎多啲.. 其他啲男藝人幾乎個個都話自己6呎架.. 一係5呎9或者10.. 但個個都矮 ...
' _. ^) i. I* G# A大文細佬 發表於 2014-5-8 01:10 AM
. Q* h" `/ m+ c+ Y* G' c' @
我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......
Thank you leekwoklam for the prize!公仔箱論壇3 d$ t4 G. [' K( ?) S

# n3 S) T# V9 |* B6 \I agree with 大文細佬 as there is no real trustful source for the answers.  I judge the girl heights by watching the first nine episodes.  Base on what I see, 吳燕 ...
; P2 \. N) X- Z+ @Pedestrian_A 發表於 2014-5-8 04:24 AM
公仔箱論壇0 R) D) n/ N  j! U# E
5.39.217.76) H5 c3 Y. H" m$ B9 k& K6 J" x, P
你唔講我都唔知添... 真係要睇真啲先至得.. 38好巨下呀
公仔箱論壇# X2 i; }+ E3 p+ Z% s
我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......
  T! p0 D- S2 {4 x( d( N' _公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:55 PM
8 a4 X& u1 E, v, E0 g3 D, a公仔箱論壇
6 j# _2 o& b7 Q& c& I4 L5.39.217.76都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉..個王敏奕仲誇, 矮吳燕菁咁多居然話自己同佢一樣咁高
. q; B: k1 _& S) }5.39.217.76
( Y, L' ~! ?+ \公仔箱論壇都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉 ...5.39.217.762 J0 u- A! S3 S
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:15 AM
/ C3 H' }' b3 B/ ^- u, p 唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。
+ N" o2 e5 W1 x% I( v想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?
what is the question?
公仔箱論壇; Y2 N0 I* u% |$ ~) N. i$ K
唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。
0 l# i8 I# S4 k! ]' s6 m5.39.217.76想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?* _2 j; s0 H. i- L) P
leekwoklam 發表於 2014-5-9 10:31 AM
- w; W3 A+ {$ M) o; r6 V

$ G- d1 Z1 l5 D- B; m! H4 ?因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
/ O7 o! |- H) i$ F9 B; V1 {$ L6 ltvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇, s( x- q: [. X+ @( n
因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
* t! k9 |# V: p8 p; m大文細佬 發表於 2014-5-10 01:11 AM
' t& D% ?; x& s5 C( r而家又有母親節活動,請多多支持。
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮 -  300000 TVB元派獎活動tvb now,tvbnow,bttvb0 o# D  f: I9 h
M Club7位女神中,喺現實生活裡面,有邊四位而家已經成為媽媽(養母都算,但不包括助養、靈嬰及養鬼仔或貓狗)?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ u3 a/ s# k5 e4 V  g' p
     四位媽媽包括 :李若彤 / 李麗珍 / 葉蘊儀 / 陳慧珊 / 張慧儀 / 袁潔瑩 / 江欣燕
5.39.217.76" e. Q* _% }! G. o

) J; _- d- M; w) v3 u- r6 x4 utvb now,tvbnow,bttvb 3 p3 w( P% N' z8 ~2 V/ [  V
母親節獻禮獎品已發放,以下各位全部答啱,皆大歡喜。
7 E% W, M8 M, G* e6 L3 F. r% M# e公仔箱論壇

' c8 o$ Y; y% D3 P6 G  p; Rtvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A
7 E# t- |& v# k) H5.39.217.76zzleezz# H& y4 t! i* b* Q) ]$ G% l6 ]
大文細佬5.39.217.76% b. i$ b7 n4 O2 z; e
chy25
5 F. m3 p3 k" S+ F5 V+ ctvb now,tvbnow,bttvbmecaca
3 l& o  o+ u( r& I$ z7 J
0 V: \' B9 a/ L- d- U7 a) s+ m
/ t9 p  h: `& S. h5 L
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我都以為陳瀅係最高架