返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦0 c6 E. o" j2 l' j
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
. D# s6 [7 J! A' A公仔箱論壇公仔箱論壇# D6 O3 x' i; j' H1 I; ?$ }
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦5 ^0 U+ x3 H+ ?! z' M$ E. U
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  r. r% Q' f! [/ F& X- D: U0 m
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
6 ?9 B# E3 U5 h0 P4 h8 w) [. i% N公仔箱論壇
, {+ u) O3 z1 g$ N9 i6 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我推「天與地」
0 w" e8 a3 t* G: n9 _moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
. M$ i" F% |- @+ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
$ j  |: b; Z% L8 F" H# S5.39.217.76我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
2 U( }! s. [. m# N0 O! a+ y  o
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
  w& D1 l- f( o5 z5 ~0 q+ ?5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
% M3 P- v- ]) X2 c7 z+ }$ Y+ Btvb now,tvbnow,bttvb我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' e" b, Y+ X& Q9 w6 m0 z( i# T
0 u" E/ W- W8 k. X, D公仔箱論壇曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道* b* {- n) H7 D8 e% z( S; t, f, _
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
( c5 F  R/ Y# z3 O& v/ alhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
% {, i) [; d, l' g5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& U- H! Q. }2 C) {) Z
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
+ z% O) E3 C0 N0 J, S7 S. T- z) Y  z2 a! U2 Y# L5 _0 X8 x/ b
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
& A  s' s! ]$ U# `: V我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
6 X) {5 |' y/ \' J; K6 |! W# s; Flhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
: v: Z' I: C% z+ F- y" r
! ~5 C4 |1 ], Gtvb now,tvbnow,bttvb有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
tvb now,tvbnow,bttvb* T( Y2 N0 w5 k  A7 i9 }4 `

6 z/ I  F4 t1 ^7 i公仔箱論壇
7 m$ q. A2 c6 I( nCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
* N9 x% u& [! u. \. [! f公仔箱論壇
- e5 t6 `0 V( |0 q! a& vtvb now,tvbnow,bttvb我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
; s' D$ |6 T% u3 B4 z: Jmoonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
2 G, R! p' }; W$ k1 H
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛tvb now,tvbnow,bttvb  s: v0 q' L; k5 h6 Y
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 o( t3 M0 F2 N( a. H8 L
/ C  L+ B* i* N( V. o9 u' e2 V: _3 n
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.公仔箱論壇. n! m; Z9 d( P& P
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
公仔箱論壇/ K. t. S2 _$ U; `& A" V8 ^
我都是网盘连接下载的
( @% F5 @/ d* a7 qtvb now,tvbnow,bttvb相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
公仔箱論壇5 U; Y" S$ P) P: J) d
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
$ A1 |" R# q6 ?5 o8 P( z! U# k毕竟HK现在其实得一个免费台TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# h- Z3 }7 V+ b8 s
lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
! N& M# Z2 D2 E公仔箱論壇# i- {7 Y& m$ T* G; c/ k4 k, X
所以依家人地咪播「西遊記」囉
+ _% s7 l, J9 ~  ^- Q3 S+ R

$ q! e- |. z4 @% b: W  s5.39.217.76所以依家人地咪播「西遊記」囉tvb now,tvbnow,bttvb/ q& E5 L8 B- _6 N9 z7 @; `4 ^
moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
5.39.217.76% x# K! @6 U+ x& a" {1 b
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集tvb now,tvbnow,bttvb3 y' \2 }: Z3 V' \$ n
基本上都保持水準嘅( l. k, u6 A9 s7 h. x) I/ f2 X
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口