返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
$ Y( q0 j0 X5 W7 d/ p公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
3 k2 R2 ]9 I- G; i6 @tvb now,tvbnow,bttvb+ _! }, M' ?; i' E$ c. d/ L
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
' k. O5 b+ \7 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
, O5 Q% b, [* \. V: G4 G5 T$ E9 T* @我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
' A5 n' [3 ]* g+ Y5 M" yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' `' I* w# K+ A! H4 [, O! g/ `- xtvb now,tvbnow,bttvb我推「天與地」; e" m9 N" R+ e
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
1 Z' \; l8 n/ J4 |
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道5.39.217.76( W; e0 O0 j; R" W
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 l1 c+ \+ E7 S5 A
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?) B0 h/ ]4 t; `% J5 B4 S
leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
0 M% g( |; D" N3 E. D( _公仔箱論壇我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
- q5 _' j% i  w
7 S2 g2 M5 C6 l
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道5.39.217.768 e9 Y# Z/ R* r+ K
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
9 G/ g& u; U! g6 }8 h  Flhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
公仔箱論壇! D. q) Y3 N; I  \6 @
" {  C% {! l0 n
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
: p& f7 t3 |0 e: d: q( |: X$ ?5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 n1 g; h4 X5 K5 N6 I
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
5.39.217.760 P6 R8 ^3 S: i
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨公仔箱論壇& W; f! s! I/ |  G) u; j; L; g& b; G
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
公仔箱論壇# \, R& T! P. b  n7 N' R* ]

$ T6 Z2 \1 {6 M+ y6 L1 e公仔箱論壇有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
" k0 Q; r! C* N- ?4 L6 I
5 t6 B. f/ [' X1 ?( c9 O$ q5.39.217.76
. I3 {9 M  ?2 @* iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...! f# k  c9 W! J0 c2 B0 D# q
公仔箱論壇4 ]" `. H! L# p$ C& L
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
! j5 _- I% {2 q& _4 Y  Q, m6 N公仔箱論壇moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
7 P% ^+ q3 Y4 t, {* K9 W
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
& T5 l2 t& \* J8 ]" V3 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ i/ o9 T0 J! I0 \' D

, ?  ?& F/ ^' k2 |有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
* i' @# t. `* z公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
5.39.217.767 a- D0 |/ b/ ~# t) k
我都是网盘连接下载的
7 W; A3 w2 d4 d& }0 [/ c& W相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
7 l8 y) w3 s+ S- t公仔箱論壇甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛tvb now,tvbnow,bttvb( `6 d6 c/ V" ^" c7 J
毕竟HK现在其实得一个免费台
/ _" X( j) ~2 ^lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
5.39.217.766 i; x/ O/ u: s0 ^
- y: Y/ Q/ \4 R: B
所以依家人地咪播「西遊記」囉
/ G8 Q( D9 j2 L) ~* L& E公仔箱論壇+ d& c- j- u1 h
所以依家人地咪播「西遊記」囉
' m1 b. F' o6 @6 z公仔箱論壇moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# [( H: s) Q) q' Q, @
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集" U% L% B; w4 W
基本上都保持水準嘅
9 g8 a/ m8 }! C* z1 [4 j( T6 [不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口