返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦公仔箱論壇6 @; k& L* j1 H) D8 b3 ^* \3 e
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
8 [; U5 r8 A) A, W  R& h5.39.217.76# T* N6 @8 T6 |. G% @# F5 i5 h
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
& L4 \" y+ X5 k公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
公仔箱論壇3 p( T8 Z; I: J% _8 X; j; `
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
公仔箱論壇) G4 w7 C6 O8 V, K: N+ u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 o! Y1 \: g4 o1 ?8 A' o7 v) t
我推「天與地」
+ D' q5 W$ V4 Dtvb now,tvbnow,bttvbmoonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
6 v" H' f4 r* S2 y8 A/ s3 e$ ^公仔箱論壇曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
! _0 ?$ R6 ?7 Z( `* [% G$ }. J我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
5.39.217.765 ^& N9 k7 Q4 K1 g
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
5 \. X" i" |& X% I5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
8 f% P8 r1 C8 G- Z) t! l我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
tvb now,tvbnow,bttvb  M3 ^& F9 {4 I
* C! ~- W. z  X' E4 @# Q9 d公仔箱論壇曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
8 r& r' O" t, \7 Dtvb now,tvbnow,bttvb我反而觉得"爱.回家"有少少意思
  z& F6 ?! m6 |5 H4 X: C. h# E公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
# v+ u8 v; a5 E$ p3 y% `; ]5 C

1 i6 w3 m- W+ @) x7 n" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...公仔箱論壇- g8 V1 N2 g6 N. W& x  g
5.39.217.760 G& ]/ q1 ?/ C6 Q6 |
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
' F# g* q) f- i6 ~' U) x5.39.217.76我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨+ K: t( L8 K" B
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
  f# z4 H+ Q1 H' i$ L% g5 R5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 H8 q+ u# F+ _8 C) D. n4 h( U
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
  o! D8 \5 j& \! D* i8 W5.39.217.76
' c; \1 h8 X5 ~& U, etvb now,tvbnow,bttvb
# d; U, S8 R4 j3 w/ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...7 K7 }9 T) }( J8 K$ b+ B5 z! }

3 N1 N; ~% w8 C; `5.39.217.76我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......公仔箱論壇) u8 u& Y( N% e6 L: x! b: F7 K% i
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
* U8 {3 G) d6 v2 i" ~
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
2 h+ P# u  w1 Y. \5.39.217.76毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
) i3 t+ Q7 j4 u3 }1 U

, I4 n$ m* l* i% Q* a- UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
" g" \$ r3 W4 P: l& [8 r8 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
. _% L4 H2 L+ |7 I# h8 q& T
我都是网盘连接下载的
4 F$ r7 V4 w6 y  Y相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
) w/ B0 F* b5 V$ V# k; ]甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
- v* o. M6 _$ K: J8 C公仔箱論壇毕竟HK现在其实得一个免费台
) }7 p) V* ^. t3 tlhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
0 Z& \. c; [. J4 s8 U. @5 C% L
- w! H! I% D$ ?) s( ~所以依家人地咪播「西遊記」囉
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 z* \. d. O7 R# y$ [$ D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 [: [( h2 d* Z) j9 o# l+ G9 u
所以依家人地咪播「西遊記」囉
; U- l1 Z9 @& e1 t9 _  f8 o公仔箱論壇moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
  C" F& D; H( d所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集& _5 E+ Z4 K5 W7 a7 G
基本上都保持水準嘅5.39.217.762 S' Y5 T, d: ]0 r- r7 F
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口