返回列表 回復 發帖
Ghost!!
4 X/ X3 l) [) [# E0 m; K" e# U5.39.217.76" v/ s1 }7 _) n7 ^8 a# P* p
! n; V: k3 S- M1 }6 P+ i" J
我會講WELCOME
, P5 }: @3 u; L. M3 ?7 NBlAckCaTinA 發表於 2014-5-31 02:09 AM
( f) ^1 G8 _1 g6 ^, W! A/ g公仔箱論壇你要講Welcome哦多沙先夠專業TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  y9 S. \/ F: c/ J: Q9 _
話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。
唔錯喎!!!
...........
個樣普通到呢...好MK呀..
其實不錯~加油!!!
係咪你本人???8 \( B1 t/ |! P- j) x4 e
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-8 04:53 PM
! z/ A: L( o4 p6 s* q% V5.39.217.76你在街上推到我?
留下了....足跡...((好大-0-
個樣普通到呢...好MK呀..公仔箱論壇3 k" v; {8 P0 u
smartmichall 發表於 2014-9-21 11:45 PM
5.39.217.76! C, b; f- {6 ^3 w7 S" Q
很熟的回復
Ghost!!
( l- J7 V4 K6 W5.39.217.76Lovelysun 發表於 2014-6-14 11:58 AM
, c8 I/ `5 a: |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。惡夢嗎
" F0 ~9 M+ I' |+ a- u1 k5.39.217.76你要講Welcome哦多沙先夠專業tvb now,tvbnow,bttvb% v+ f5 c" x  u8 y
話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名
4 t& t9 \0 Y  ^* C# wtvb now,tvbnow,bttvbfiremic 發表於 2014-6-16 10:56 PM
- \  n9 X+ e5 J
哦多沙不是爸爸嗎0 e$ {# U' S1 y# _
不過我樣子太普通# z2 K( m( n$ A" {. j. g5 w
平凡所以都入5到
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。公仔箱論壇" @  j! B( q+ [3 A7 m: |+ w
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-20 01:09 PM
' t1 Z, H' T5 O% c# i1 K  A% lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 [, B2 ?' K6 z3 w5 @( }
半年後回來了5 u' S, L1 f3 S8 n/ c
你說什麼局長
正常女仔一個,不過火也不失禮囉!
普通少女一名。。。