返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!! O8 w& V% {0 z# V  l
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
* T9 R* u/ g) y$ Q7 Z% B8 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 `. p+ F, B1 E. K4 n5 m成半年無見,好開心見番你。! R4 k  Y( J% G1 e$ ]2 K
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

* D* n3 z3 S) B& G$ O1 R2 Gtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
! Y+ \8 ?6 c- R. d# z- k3 L5.39.217.76另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

tvb now,tvbnow,bttvb7 E- l" M* c: x  u

3 B5 x% J8 j& W# [7 u5 f$ ]成半年無見,好開心見番你。公仔箱論壇; r5 f- _0 T0 T9 {' s/ o
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。公仔箱論壇3 A. c6 J4 a. A4 \# h4 G
3 w( z6 N8 W! _leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
* O3 B  o% Y* p3 }. d% z2 s3 G
5.39.217.76. A7 C6 b  Q8 r9 S4 N, d
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
& ^6 m& V7 E0 g8 `' p公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...5.39.217.76+ S, G7 l$ u+ `8 |: R! Y  e/ H4 V
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
; D% c, d4 d. g; H公仔箱論壇
7 O( b2 q( p* i( v女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 5.39.217.76+ v6 p" _, [2 X2 A% _5 F. H, l

% c2 g, v3 N/ w5 [8 n- m
  \+ _, p( b$ H/ U) Ftvb now,tvbnow,bttvb另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ \1 \% U, m  Z& I' U
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
9 S. t& P7 m/ W& {& btvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  [: N* U" ]7 ~' Q" K
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
; t% g, o4 r4 t: X公仔箱論壇+ v8 T/ i7 t& [1 V& [, X
公仔箱論壇$ z( |, v3 n, v9 u6 ~5 P$ ?. A' a% _
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
" }9 N5 p' B% k0 f& R. O, p  r' y5.39.217.76啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Q2 \0 {: U& \3 v$ P  f0 t/ T* e
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
tvb now,tvbnow,bttvb( a: f8 C8 P0 D; X! D
26829315.39.217.76; D. u! n, A7 z. u2 m7 w" D
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
2 ?. e# w! e& m% s
9 ]+ {; m4 g( R6 K/ H# k- Gtvb now,tvbnow,bttvb2682948tvb now,tvbnow,bttvb! I. F  g: e# e6 H* J
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!5 p( ^4 M+ e6 G2 V% S
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
, X/ A6 s: W/ Q3 }5 ileekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
0 E* x% D! e" d
公仔箱論壇9 l- T' [: C) U  A- E0 b" m  t
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
. }7 b. p3 j# j- d

: u, b* h. ^. \話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添5.39.217.76  r5 F  x8 j0 k, m, R
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, k% [; |4 B9 D. Y, W
, l/ l% x& `- h6 o
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
; i5 g  D" |8 p% JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
) ^7 j; A0 j5 s* ]9 d  ^tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
$ t  L6 h0 w0 a6 L

) f) w7 |1 p, P7 ]1 ^5.39.217.76係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........