返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
0 G; L+ |+ L! \# T8 f7 z# i1 M& Htvb now,tvbnow,bttvbgigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 [  M# V% w$ y9 {9 d$ f: f
5.39.217.765 |# x: O, Y' {9 e
成半年無見,好開心見番你。
9 a9 i# j; z7 T5 g9 }* Q公仔箱論壇好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
公仔箱論壇) W9 p% K, y; i
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
" H9 r' \2 s/ t( H9 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

公仔箱論壇; \  Z6 D% f1 {) _, `9 _
5.39.217.76/ l6 f8 P  m# [; p4 o! x- a9 u
成半年無見,好開心見番你。* B9 H; c% w' \! {. j
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
( Z% X' l4 R1 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2682052
0 G1 w. V" m6 |  [leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
6 W/ j% |5 i: p7 m: H; xtvb now,tvbnow,bttvb. b5 C0 {1 n; t
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...  ?) p5 W, T9 i; ]4 z0 r
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
& H' }1 B5 N1 z, }% B7 m3 h: j" Y公仔箱論壇molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' O* w/ X8 u2 j5 Y

- Y: D* O; [. n女工要著吊腳褲架咩??
' d% m; @* a( W& E2 {: j$ s* S. |9 E4 D- c" I4 y, s
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...公仔箱論壇5 T* ]% |2 y: s* m4 Q4 O: @
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...6 c7 m0 c1 K* D
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
6 R" ]1 }: ~2 C# R% Z9 dtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb& F$ E5 p! X1 \+ `( A# H* i
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
" `  E' `6 z5 J. S+ A6 v; V* _公仔箱論壇5 c# n. b; T0 v9 Q( x
公仔箱論壇5 e) T+ X: Z: w
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
3 q3 f% f' c  B. R/ C# v2 O- @6 }公仔箱論壇啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
9 ^& M/ _8 s# k+ \- K公仔箱論壇講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
# a4 I! i4 |! H
0 M) l! Z6 d, s( P9 K% l% s* M! v其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
+ i# L( m/ Y% b; ~  I1 ~! Y公仔箱論壇
; O& j3 l5 b& e5.39.217.762682948tvb now,tvbnow,bttvb+ C8 A' J% R+ V2 l
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
) G! Z' r  l/ |公仔箱論壇啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...tvb now,tvbnow,bttvb" x* W# {4 i9 ~5 n
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
/ t; F; P) c  N公仔箱論壇$ d7 j" z2 _! T& l5 b8 y$ E  _
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
5 m" s4 z% v2 L" u公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb+ I* X5 m' J8 p4 L+ Z% G
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
/ G% m; Q! }. s: J: k; U9 `# Ttvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
' `( e! ?6 {( {2 a+ W公仔箱論壇
: i+ C  e# t# L7 q" m; E& L9 c3 M! xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!公仔箱論壇% c, a: Z5 `# }: P; m- ]4 t5 I
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
, p4 {. X0 _& aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
9 M5 Z6 F- y2 c0 W% c' i" h; @
4 O+ b& L0 [. H% L* x& O2 {係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........