返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Y+ l+ H1 @" e. N/ v
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
$ P- H' T  r8 z9 V+ A2 E% \, D
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
8 V5 [# M4 P! f% ], y9 W( p/ p
3 c0 T) O& }0 ~4 I$ C1 U& lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
/ |5 H/ ^" X6 [6 k" B# O! q& S我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。tvb now,tvbnow,bttvb' c3 _" G+ G2 ~. C* Y
  ...' C# v" e+ d; U
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
/ d. C+ z! k  z# T5 K. j+ f5.39.217.76
: w, a3 P& q/ C6 B: w邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!
7 o  P! r% o. o- ?- }2677290公仔箱論壇8 X" x7 \+ E! @& Z' f) Y0 Q4 G
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
2 ~  I& V3 G) y  h( K, x
# {6 s) O- s) [$ v$ Q! W* `- n3 |公仔箱論壇
! j; D, _; W* s" J5 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% _) l$ u7 p* f/ u& ^* ^
5.39.217.76- @( A/ {4 I' e2 ~0 w
tvb now,tvbnow,bttvb5 X3 a1 _. Y. p  F$ t' V
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話8 r$ a8 V% W4 t" `4 h' B
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
/ x! \; r3 u  \
0 M6 I3 ^6 C' v1 z/ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
5.39.217.763 s( A8 |+ Q6 q) N  b% }

) F' n( e: x1 W5 Z多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
) g$ m( E3 W  h* e& }leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
0 \- _/ r7 P, V, i4 d- ?tvb now,tvbnow,bttvb
4 s3 _1 u& E3 w4 M/ F- V6 o$ x1 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 z+ p8 N; G0 A0 D6 l2 E唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
% w* P$ ~% a% D4 y5 y- MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Y$ n& J# Q6 V4 S8 H7 z  x, ?0 T
# R5 U$ L  B# B2 L0 C5.39.217.76& j. H$ r# M6 O0 q
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* k5 }2 g# A: I+ s; m
大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
9 x$ `/ W4 ]6 }; d  W  R
公仔箱論壇& ~2 Y* q! G  ?) y1 ]" ~
7 ]" d1 C7 k! k* K6 Z) d
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?" F% v% @3 h/ t- @  c  _

2 C" \2 H$ j' O" ], R7 S0 z$ P5.39.217.76我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
: K# J, C& w: ^, W( K) J& w7 y; N" F. |7 d
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% |8 L# j6 W0 N1 ?) N% W
公仔箱論壇0 F, T- B; D( h

+ ?: ]3 n/ v- z% K
* b( G# W1 \* w. G7 p" pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
; _! m5 Y  U) S; f) pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇' w- ?, g( Y5 R! H! L. R
! C) e3 c2 f4 _7 b) j# g: c
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?! {+ X% A/ k) [$ Z- m$ ~) N  }# U" t

6 X! D4 ^4 q: a( o( g公仔箱論壇我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
7 q! @7 ^$ v. R- ^公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
& [" l4 b$ F7 O4 ^3 H! S
9 s, T( v: K+ q3 m唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
2 m( Q1 B5 R0 H4 R) M# STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2678949
0 Q3 k$ D, ?  e% F- u# a
) A5 R: \5 w% f. v5.39.217.76
6 v& p" ]5 \4 V+ Z/ ]2 _& p+ E% `tvb now,tvbnow,bttvb
" b; q0 R$ F% ?$ g% H' }6 Otvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
7 B$ b/ d/ |+ p& o

- c. `4 G2 O: YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
9 ^" E  Z1 T$ ~+ ]" K+ V+ m( [

' h/ [2 F, V# A( }, ]+ A! ?tvb now,tvbnow,bttvb0 _1 h* s+ F3 O; ]- @' Q3 B- Q6 b
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的tvb now,tvbnow,bttvb' B0 k# `' Z# Z2 f
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦  H; {3 w  F2 @1 D& V0 v! i
唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦公仔箱論壇! f# D' O) M* x' ~  h% }
唔買鹹魚包比你吃TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 t& {. b6 p8 m) ~- @+ _9 T: |
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
' E" H- S  r0 T5.39.217.766 Z  a9 k$ N2 D( z6 V5 \( y! F- r
tvb now,tvbnow,bttvb0 h* H3 b5 C5 P7 n
咬咬化身做高天寶
tvb now,tvbnow,bttvb6 R4 O/ [8 F2 W) U
) }' o# M& g$ V

: t& U& e/ Y/ J/ ^+ z* O- P$ I咬咬化身做高天寶tvb now,tvbnow,bttvb6 p  Z- Z% P+ y0 M. f
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
/ e, f! e  E, k5 Wrrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ m; B2 i, D. k2 ]4 i( L

/ G" B0 `* f' ]: G5 d公仔箱論壇公仔箱論壇6 ?- \0 W$ ]6 E: R  ]8 c( U, f
你留打呀?