返回列表 回復 發帖

[收視預測] 富士電視CX 月曜劇《HERO2》 07/14 20:00為截止

《HERO》到底是何方神聖?當年第一部首集收視30%以上,2014年富士電視台宣布開拍續集,為該年度夏季檔,HERO睽違13年再次復活,這也是木村拓哉第10次主演月九劇。續集角色陣容有不少變動,如久利生公平的劇中搭檔從松隆子改為北川景子,由北川飾演事務官麻木千佳,新加入的共演者還有杉本哲太、濱田岳、吉田羊、勝矢、松重豐等人,正名僕藏、田中要次、八嶋智人、小日向文世和角野卓造也再度回歸出演要角。

“日劇天王”木村拓哉13年前 主演日劇《HERO》創下超高收視率,至今仍被譽為是傳奇日劇,如今他打破以往堅持不拍續集的原則,與女星北川景子合作出演的續集《HERO2》將於7月14日起每周晚9點播出。

續集《HERO2》首集能否創下超高收視 我們一起來預測吧……

活動方法︰
1﹒請預測
富士電視CX 月曜劇《HERO 2》首集收視是多少?

2﹒回覆時請寫下一個數字,請精準到小數點第一位,可以編輯但須在截止時間之前。

3﹒收視率以 日本關東收視為準。

4﹒截止時間至07/14  20:00,依照GMT+8時間為準。

回復格式如以下

預測富士電視CX 月曜劇《HERO 2》首集收視率是X.X%

完全正確預測獎勵︰TVB 8,000,000/會員

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

[收視預測] 參與名單

保留

預測富士電視CX 月曜劇《HERO 2》首集收視率是13.8%
mintone 發表於 2014-7-13 02:32 PM
預測富士電視CX 月曜劇《HERO 2》首集收視率是13.5%
Pedestrian_A 發表於 2014-7-13 03:45 PM
預測富士電視CX 月曜劇《HERO 2》首集收視率是19.8%
han2013 發表於 2014-7-13 04:13 PM
預測富士電視CX 月曜劇《HERO 2》首集收視率是20.3%
pknoface 發表於 2014-7-13 08:03 PM
預測富士電視CX 月曜劇《HERO 2》首集收視率是18.9%
lhy92725 發表於 2014-7-13 08:26 PM
預測富士電視CX 月曜劇《HERO 2》首集收視率是23.1%
BeiDouChef 發表於 2014-7-13 09:12 PM
預測富士電視CX 月曜劇《HERO 2》首集收視率是19.5%
hkdog1997 發表於 2014-7-14 08:38 AM
預測富士電視CX 月曜劇《HERO 2》首集收視率是23.1%
yan1111 發表於 2014-7-14 08:44 AM
假波 守門去到四強 巴西的守門好像靈魂不見一樣
BeiDouChef 發表於 2014-7-13 01:36 PM
唔通巴西又輸咗?
grace姐無睇到新聞啊?
條骨都無佐lu
grace姐無睇到新聞啊?
lhy92725 發表於 2014-7-13 02:08 PM
仲喺搬屋途中,無得睇呀
美國公路無wifi或者電話本身的網絡?
條骨都無佐lu
美國公路無wifi或者電話本身的網絡?
lhy92725 發表於 2014-7-13 02:13 PM
有呀,不過我訓覺聽IPOD
哦,你地輪流揸車系要保正一定嘅休息
條骨都無佐lu
哦,你地輪流揸車系要保正一定嘅休息
lhy92725 發表於 2014-7-13 02:16 PM
貓貓真聰明!!知道我地輪流

揸車!

唔通巴西又輸咗?
gracechanstuart 發表於 2014-7-13 02:02 PM
被人炒0-3
被人炒0-3
mintone 發表於 2014-7-13 02:20 PM
甘陰功!!
貓貓真聰明!!知道我地輪流揸車!
gracechanstuart 發表於 2014-7-13 02:20 PM
長徒車一定要甘啦,否則好危險
條骨都無佐lu
既然住佐酒店就好好休息一晚啦
條骨都無佐lu
既然住佐酒店就好好休息一晚啦
lhy92725 發表於 2014-7-13 02:23 PM
係呀!依家要去訓啦!!
甘陰功!!
gracechanstuart 發表於 2014-7-13 02:21 PM
個波係2個巴西球員面前都督吾入, 抵輸