返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
; G# x7 ^4 \- m9 D+ Ui.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
% A! x( {5 A+ k$ d6 Y' }
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
% [3 o$ W& R7 o咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?5 }4 i# A" r  c8 M5 a. h
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
. c, g/ v7 @2 F# _) I/ J6 I
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎5.39.217.764 y# q/ [# s; G; \: \7 G
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱5.39.217.767 e* z' y* C# s0 Q( F6 s
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
! }' C5 G/ U  n7 J( x. T. t* Z; K& E
連傾電話個d都會熱??5.39.217.76" r+ |9 j' i2 c0 _/ s
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
" z& G/ j' @6 [0 O/ W$ ~8 M8 e
連傾電話個d都會熱??
# V/ N$ L% v4 i+ @% R' x9 q  z$ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分tvb now,tvbnow,bttvb* C# \7 v- I5 z& `, S) _
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
# c7 e" c- k! H2 X- D/ ?7 f
係, 用一陣就會熱1 k1 h7 \7 a5 t( h! d1 L3 c
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便公仔箱論壇5 x7 T7 q1 M/ e, j+ V; z) s+ F! o
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
! C& d0 p( o" Q公仔箱論壇SENSE TV係咩黎架??
tvb now,tvbnow,bttvb# X% @8 i4 |, z1 F
SENSE TV係咩黎架??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 D) F' c- p  I' t; O  R' G
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
6 t+ r* n- i) ^# p3 D2 _; o2 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以將one當做遙控
+ |! N3 p1 A5 R1 `5 t: Q7 Z) }4 A5.39.217.76其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
6 `7 k, m; u% ]5.39.217.76魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
! J; r: I9 m1 j. G2 q
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
( g3 z7 z" s: f# G. m2 O
可以將one當做遙控
% B. W* e, P+ B3 @: ?& [5.39.217.76其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用5.39.217.76! O6 \+ O4 s/ O7 s. l+ c2 X
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
, L: K) K2 \2 M# D) \# F7 v  @# L" y公仔箱論壇咁犀利
4 l# h( u5 Z8 ~; y' zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我今晚都出去試下部機先
, G6 ~( p1 Q6 J' H0 N
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架tvb now,tvbnow,bttvb, z/ @4 F4 M$ i4 I
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
3 ?; u# p% j6 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wow,你幫我打左支強心針
8 E+ |! U* @7 B2 _tvb now,tvbnow,bttvb丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
' J% F( Q1 F; K" a! vwow,你幫我打左支強心針tvb now,tvbnow,bttvb2 m+ ~' E( C3 k& T" @. v, v9 W* `
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
0 A0 }$ ?$ D1 \$ |% O1 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
5.39.217.76! F' X# ~! V0 r! S5 j, R7 A. Z* R$ ~
我覺得d電都ok襟
3 H! N" [; W7 K/ I! ytvb now,tvbnow,bttvb你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
. z  W; }, Y9 o& O( Vhttp://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm