返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
. [" l% X( Z0 e. ?5.39.217.76樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
; t6 R9 W! R/ E/ Z; a& D
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
5.39.217.768 o2 _. ?8 ~% v
呢部好唔好用?未用過htc機
5 t8 M8 c$ A5 ~$ [* WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
5 G; ~) q5 l1 l* ?, d4 F公仔箱論壇我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的公仔箱論壇+ `  t9 |- w  z1 d
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1tvb now,tvbnow,bttvb7 K2 Z* r) j" n8 B$ l5 ]; x
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,4995.39.217.762 f% l9 N# K9 h  C  g
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
9 _% K3 q7 u9 S唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1tvb now,tvbnow,bttvb3 v( t- F* g- o5 {" D& p% c) }, W
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去' v: B8 o  [2 ~* V
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
6 E2 G, O' [7 f0 A/ A6 k! f- R5.39.217.76有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
4 q, _+ D4 M0 p! m
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
3 H: S6 h4 }, r1 U8 q8 R公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
公仔箱論壇6 L7 d' P. T$ J. ?- I: A9 S
係呀, 我覺得白色幾好tvb now,tvbnow,bttvb; ~1 }  i/ t' ^0 T
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!% C- O% L% z# j) P$ ?
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
公仔箱論壇8 X9 L% P5 _6 i% i: v0 I
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁. {0 ?; Y9 @7 D3 H6 [
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
3 q/ v, M9 O% `: C
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁tvb now,tvbnow,bttvb: g. {! |* @. J' {& F( @8 l' [0 u: k
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
* T( U- j0 u& B" v公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& L, Q' i4 o& |3 ]4 }6 l. a* M
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
: _. t4 q1 k( b, ]3 _1 K. o
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
8 x( K9 h) |6 E& H1 G2 \9 Q+ k5.39.217.76你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
2 \$ a2 O$ y% [* d係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU