返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
% N3 b4 q0 \" \) i4 ^5.39.217.76kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
1 p7 I, G8 F4 }5 ~4 j! x: \4 x$ K0 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。分別係...呢部係新架囉, n* n. B0 S* w" n
依家既旗艦機, 個款仲好靚仔% }/ |2 a" E! r% w7 Y
4# 魚柳bell
7 b. P- J  g& `8 f# k0 @好型喎真係!金屬機身黎架?
" l' b- @7 U# X# Q7 {! A) d0 I! ftvb now,tvbnow,bttvb呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell
9 @( |+ X  f" V7 Y公仔箱論壇好型喎真係!金屬機身黎架?
7 f# F, L1 y3 d* q: T! J' r5.39.217.76呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
" v% n! D+ J* j2 a4 C, O5 t- PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
# H3 v2 |$ A  V) S0 N4 {+ P5.39.217.76係呀, 質感好正
& y- \4 `" V" n1 b5 i) `tvb now,tvbnow,bttvb你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長5.39.217.763 _' f. L- {6 ^: w3 ]$ B8 c6 L
魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
. }0 t* M, F- ~5.39.217.76快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell tvb now,tvbnow,bttvb2 P0 r" {; K8 G1 r, ?
好型喎真係!金屬機身黎架?tvb now,tvbnow,bttvb/ i* O6 q' [7 Y( L: Q2 ~
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機公仔箱論壇- ^* j* b* S, t7 h
kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
! r/ G5 V  e4 G- Y  J/ P& O公仔箱論壇S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
! b2 R; k0 b, D; j2 C5.39.217.76S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
2 U# M! m, `5 G! O/ gtvb now,tvbnow,bttvbPyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
公仔箱論壇- D5 x3 q# \; r, V. ?) s' J, k: v( K
估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急/ V. Q" `/ H. }2 O2 @3 i6 \9 i
見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???