返回列表 回復 發帖
你地做咩想打我
唐僧幾有型, 佢首歌我都識唱
only you~~~~~

回復 #556 visitor 的帖子

大師兄
你有無張靚仔d嫁
換左佢la
少林寺係你5星級的家

回復 #557 小fai 的帖子

有問題咩...我覺得佢幾好笑
況且又襯哂我, 個個都想食我, 唐憎仲唔係最fit我~

回復 #558 visitor 的帖子

大師兄
你點話點好la
聽你話la
少林寺係你5星級的家

回復 #559 小fai 的帖子

再唔係, 你幫我搵下啦
我搵到煩

回復 #560 visitor 的帖子

好呀...見到色合你的同你down  la
少林寺係你5星級的家
原帖由 visitor 於 2007-11-14 01:02 AM 發表
再唔係, 你幫我搵下啦
我搵到煩
老实讲,张相又既衬你!
一样系讲到吾停!
原帖由 visitor 於 2007-11-14 00:57 發表
有問題咩...我覺得佢幾好笑
況且又襯哂我, 個個都想食我, 唐憎仲唔係最fit我~
Why everyone wanted to eat u ?
Are u that 好食 ?   Maybe I should ...................

By the way, 唐憎 (Mr. Tong) is not from 少林寺 woo ...........haha :onion05:
~ boyboy 俱乐部 ~
唐憎?? 其實係唐門門下既人喎!!
原帖由 boy12 於 2007-11-14 01:19 AM 發表

Why everyone wanted to eat u ?
Are u that 好食 ?   Maybe I should ...................

By the way, 唐憎 (Mr. Tong) is not from 少林寺 woo ...........haha :onion05:
我點解咁多人食, 你問下靚姐

唐憎都係和尚, 佢去天竺會經過少林嘛
原帖由 唐十五 於 2007-11-14 01:54 AM 發表
唐憎?? 其實係唐門門下既人喎!!
你睇得太多漫畫喇
原帖由 visitor 於 2007-11-14 01:57 AM 發表

我點解咁多人食, 你問下靚姐

唐憎都係和尚, 佢去天竺會經過少林嘛
甘你肯吾肯牺牲啊?
2面post你都想殺我, 你都真係狼死
原帖由 visitor 於 2007-11-14 02:13 AM 發表
2面post你都想殺我, 你都真係狼死
睇你走得去边?!
又閃