返回列表 回復 發帖
好了!good night 甘多位!明天再做埋D手尾(派彩)
係尼個網同大家一邊吹水一邊關注球賽都係幾開心既事,更加多謝版主搞左個明益各位阿仙奴fans既尾場估陣容遊戲,希望下季阿仙奴會更強大,同埋有Robin繼續做隊長!

評分次數

• mysteryray

係尼個網同大家一邊吹水一邊關注球賽都係幾開心既事,更加多謝版主搞左個明益各位阿仙奴fans既尾場估陣容遊戲,希望下季阿仙奴會更強大,同埋有Robin繼續做隊長! ...
myalligator 發表於 2012-5-14 10:31 PM
只要有我系度,一定会继续!
係尼個網同大家一邊吹水一邊關注球賽都係幾開心既事,更加多謝版主搞左個明益各位阿仙奴fans既尾場估陣容遊戲,希望下季阿仙奴會更強大,同埋有Robin繼續做隊長! ...
myalligator 發表於 2012-5-14 10:31 PM
我只希望現有球所以員都唔走,
再加3-4個好似阿迪達哩D實而不華既人材,季初可以打好優勢......最緊要係可以攞返個聯賽盃,令一眾25仔後悔一世!
我只希望現有球所以員都唔走,
再加3-4個好似阿迪達哩D實而不華既人材,季初可以打好優勢......最緊要係可以攞返個聯賽盃,令一眾25仔後悔一世!
firemic 發表於 2012-5-15 08:50 PM
令佢地後悔?咁基本上沒可能....@@
今晚歐冠決賽車路士對拜仁,預祝車仔捧盃,直接踢熱刺落去踢歐霸…!
今晚歐冠決賽車路士對拜仁,預祝車仔捧盃,直接踢熱刺落去踢歐霸…!
myalligator 發表於 2012-5-19 10:27 AM
恭喜你如願...

不過拜仁其實都好慘....
恭喜你如願...

不過拜仁其實都好慘....
lch12 發表於 2012-5-20 01:10 PM
係呀!車仔真係行運行到腳趾尾,因為拜仁阿羅賓、小朱兩位宴客既12碼就送左隻盃比人!12碼定勝負真係好殘酷!
係呀!車仔真係行運行到腳趾尾,因為拜仁阿羅賓、小朱兩位宴客既12碼就送左隻盃比人!12碼定勝負真係好殘酷!
myalligator 發表於 2012-5-20 04:01 PM
唔係兩個...奧歷都係宴客....
是时候将个酋長球場吹水區抄反出来了!希望大家无忘记有E张贴啦。。。
我做第1個常客

評分次數

• mysteryray

有時間都會黎吹下水
等等要睇科隆對阿仙奴
華副隊入波 1比0  
普多斯基12碼入波 2比0~
卡蘇拿打攻中D小組返哂黎~正呀