返回列表 回復 發帖
原帖由 crazie 於 2008-8-29 07:47 AM 發表

Reflection 個張 :  地方名叫 Auravale Lake  ... 離我家 20 Minutes by car ....
Hi-Rise  個張 :  係 Melbourne City  ... 離我家 40 Minutes by car ....
前一頁海灘 : Middle Park Beach (Melbourne).... 離 ...
全部都好近你屋企破 ﹗﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你

回應 bourget 第 8282 篇文章

juju。。
原帖由 crazie 於 2008-8-29 07:49 AM 發表

呢套幾好睇!....睇眼都唔斬!
我覺得 any 版本都 ok 喎! 我等 download 哂先睇. 我用 Dap 去直接下載, 20 分鐘掂! 如果用 迅雷, 可以仲快D! 不過好多國語版本, 需要睇清楚囉!
原帖由 woofy 於 2008-8-29 08:11 AM 發表

咁你睇邊個 version 呀?
我 dl  第六感論壇 version
Woofy, HD 高清 都唔錯!
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-29 10:33 AM 發表
juju。。
hello 輝 哥
迪士尼樂園歡迎你
manyiu

甘我 DL 完睇下先 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 manyiu 於 2008-8-29 10:36 AM 發表

我覺得 any 版本都 ok 喎! 我等 download 哂先睇. 我用 Dap 去直接下載, 20 分鐘掂! 如果用 迅雷, 可以仲快D! 不過好多國語版本, 需要睇清楚囉!
我平時都係 dl hdzone 版本
不過 搜神傳 特別 d
所以我揀左 第六感 dvd 一個鐘 version。

乜野係 dap 呀?

原帖由 woofy 於 2008-8-29 12:09 PM 發表

不過 搜神傳 特別 d

乜野係 dap 呀?
平時 下載 只係 一個 track 做咋! dap 類似 freshGet, 佢地快在同一時間 用幾個 tracks 去做野=download, 所以係勁快! 你可以上網 下載佢番黎用呀!
原帖由 woofy 於 2008-8-29 12:09 PM 發表

不過 搜神傳 特別 d

乜野係 dap 呀?
第六感 dvd 同 HD, 都是我首選, 不過我而家多數係 迅雷度下載, 因為快過 bt, (bt多, 個 hard drive 短命D嫁!)
Last 2 ..... 費事陣間比戈師奶鬧鬼!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Staying dry is bloody hard.
傻傻地張相甘大張架 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-8-30 09:42 AM 發表
傻傻地張相甘大張架 ﹗﹗
一張唔記得 resize ......

新屋又冧左… 鞋!
Staying dry is bloody hard.
原帖由 crazie 於 2008-8-30 11:02 AM 發表

一張唔記得 resize ......

新屋又冧左… 鞋!
新屋幾時冧左呀?
返黎掃地。。。。。
迪士尼樂園歡迎你
有人 ﹖﹖ 無人 ﹖﹖
迪士尼樂園歡迎你