返回列表 回復 發帖
原帖由 harugawa 於 2008-2-14 10:02 AM 發表

美國冇乜野好講啵
不如講下bourget聽日既行程好過啦
SUPPORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!快d 講

回復 #7078 felixng2007 的帖子

得闲请解决我的问题。。。我想玩但无得玩。。。:019:
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-2-14 10:12 AM 發表
我都走啦。。。。
吾准走著。。。。。
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-2-14 10:13 AM 發表

講到你 E + 好老甘
你老d      你再唔上 就無人吼啦
原帖由 felixng2007 於 2008-2-14 10:13 AM 發表

SUPPORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!快d 講
甘鬼 8 掛 。。。。。
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-2-14 10:14 AM 發表

吾准走著。。。。。
我都唔想走。。。
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-2-14 10:14 AM 發表
得闲请解决我的问题。。。我想玩但无得玩。。。:019:
你黎jar 下車就得啦   英國同美國都ok ga
原帖由 felixng2007 於 2008-2-14 10:17 AM 發表

你黎jar 下車就得啦   英國同美國都ok ga
关揸车什么事?
闪啦。。。
喵喵喵
原帖由 bourget 於 2008-2-14 10:16 AM 發表

甘鬼 8 掛 。。。。。
講黎知下都唔得:onion03:
我都:sleeps: :sleeps: 了
各位早抖
原帖由 harugawa 於 2008-2-14 10:25 AM 發表
我都:sleeps: :sleeps: 了
各位早抖
good nite haru angel !!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 felixng2007 於 2008-2-14 10:15 AM 發表

你老d      你再唔上 就無人吼啦
felix ~how old are you ??
甘衰既﹐ 又話我好老 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-2-14 10:33 AM 發表

尼d 係男人的秘蜜
回家了~~回家來轉轉几圈~~~:onion05:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 bourget 於 2008-2-14 10:33 AM 發表

我知道 felix 幾歲.....