返回列表 回復 發帖
原帖由 boy12 於 6/2/2008 03:55 PM 發表
Looks like they are talking about 俊男配美女 woo !  So romatic !   :014:

Is 3a.m. for me here ! 88 everyone !!  :sleeps: :sleeps:
,晚安啦boy boy
发个好梦,新年快乐。
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-6 03:58 PM 發表

讲着奶茶
奶茶? 波霸奶茶呀?? 叫波霸奶茶王子買俾你飲~~
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 6/2/2008 04:03 PM 發表

我要珍珠奶茶:onion14:
原帖由 viento 於 2008-2-6 04:03 PM 發表

你真是...
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-6 04:09 PM 發表

来甘...
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-6 04:09 PM 發表

珍珠奶茶和波霸奶茶不是一樣的嗎??
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-6 04:13 PM 發表

你真是...
乜好多人order波霸奶茶呀??搞到你做到暈呀
一样既吗?
各位我放工啦,闪人啦!
回家吃团圆饭。:onion14:
祝你们新年快乐哦:014:

回復 #5933 夜雨馨 的帖子

係一樣,不過叫法唔同啫~~
我都係飲我的天使茶~~:onion14:

回復 #5934 夜雨馨 的帖子

慢行~~新年快昇~~!!
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-6 04:22 PM 發表
各位我放工啦,闪人啦!
回家吃团圆饭。:onion14:
祝你们新年快乐哦:014:
886...团圆快乐:014:
原帖由 viento 於 2008-2-6 04:22 PM 發表
係一樣,不過叫法唔同啫~~
我都係飲我的天使茶~~:onion14:
原来 ...不过你知不知...波霸还有别的意思(不好的)
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-6 04:42 PM 發表

原来 ...不过你知不知...波霸还有别的意思(不好的)
波霸奶茶...這樣叫有什麼問題???:onion14:

預早同各位拜個早年!!

鼠年行大運!

恭喜發財!

學業進步!

生意興隆!

財運亨通!

步步高升!

身體健康!

財源廣進!

萬事勝意!